Girona

Els descendits aixequen el dit

Reaccions. El Dépor i el Numància parlen d’“adulteració” i emprendran mesures legals. L’Elx, sisè, a l’expectativa

Descendits a segona divisió B, en la caòtica última jornada, Dépor i Numància no es conformen. Ara mateix, cap dels dos equips se sent club de la categoria de bronze i tots dos emprendran mesures legals per intentar defensar els seus interessos davant del que entenen que és “una adulteració de la competició”.

Pel que fa al club corunyès, l’activitat no ha cessat des que dilluns s’oficialitzés la suspensió només del partit que havia de jugar amb el Fuenlabrada i el d’ahir va ser un dia mogut a la ciutat esportiva d’Abegondo. “Això és un nyap, els partits de l’última jornada s’han de jugar tots a la mateixa hora. La jornada s’ha de repetir”, va reclamar Fernando Vidal, president del Dépor, que també va manifestar que no se sent “un equip descendit”, ja que, a més d’aquesta, també té oberta la resolució per la denúncia que va fer per alineació indeguda de l’Extremadura, que els comitès de competició i apel·lació van desestimar i que ara està en mans del TAD. L’equip dirigit per Fernando Vázquez , que ahir ja no es va entrenar, es prendrà ara uns dies de descans en espera de com se soluciona tot plegat, amb el matx pendent contra el Fuenlabrada en l’horitzó. L’entitat gallega també va afirmar que estudia no presentar-se a l’esmentat enfrontament amb els madrilenys.

La demanda del Dépor, doncs, és la de repetir la jornada sencera, d’acord amb el que va dir el president Vidal i també l’assessor esportiu Richard Barral; mentre que la del Numància, l’altre descendit dilluns, és la d’ampliar la lliga el curs vinent. “L’única solució és una lliga de 24 a segona divisió”, va assegurar Moisés Israel, el president del club de Sòria. “No valoro cap més escenari”, va insistir el dirigent. En aquest sentit, el president de LaLiga, Javier Tebas, va negar que qualsevol d’aquestes dues possibilitats es pugui donar.

A l’altra punta de la classificació hi ha l’Elx, que ocupa, en aquests moments, el lloc de play-off que queda per decidir en espera del Dépor- Fuenlabrada. Si els madrilenys sumen un punt deixarien el conjunt il·licità fora de la promoció. “Estem a l’expectativa i no podem ser els màxims perjudicats d’aquesta situació”, va indicar la directora general de l’Elx, Patricia Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)