Girona

Francisco

Entrenador del Girona

“Estem minvats, però sortirem per la victòria”

Amb molts més maldecaps del que és habitual, Francisco va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà a La Romareda. I els maldecaps tenen una raó: les múltiples baixes amb què el Girona viatjarà a terres aragoneses. El tècnic andalús haurà d’inventar un onze inicial en què algun futbolista es veurà obligat a abandonar la seva posició habitual damunt del terreny de joc. De cara a la galeria, aquest aspecte no preocupa Francisco, valent i convincent.

“Tenim moltes baixes i anem minvats a La Romareda, però sortirem a guanyar. Qui viatja, ho fa amb ganes i ambició. Buscarem fer un equip equilibrat per enfrontar-nos a un rival que ens exigirà molt”, comentava Francisco, que afegia: “Moltes de les baixes afecten la posició de central i el pivot, però tenim alternatives i no em preocupa, ja que els futbolistes tenen moltes ganes de jugar. Tenim perfils diferents dins de la plantilla i jugadors que poden jugar per fora, però també per dins; per tant, no som víctimes de res i hem d’afrontar el partit de la millor manera.”

Missatge ambiciós

Sense temps per a les lamentacions, ja que el calendari continua sent exigent i pressiona de valent –els gironins jugaran el segon partit dels set en total del novembre–, l’entrenador del Girona va evitar qualsevol estat de pessimisme o abatiment davant les baixes de pes a Saragossa: “És una realitat que no podem comptar amb jugador importants, però els que hi són estan preparats per competir a segona A, per això són en el Girona. No anem rendits a La Romareda, i el vestidor ja sap com treballa el cos tècnic i quina actitud tenim per crear un equip guanyador passi el que passi”, explicava el tècnic, respectuós amb el Saragossa tot i el moment delicat que travessa el conjunt dirigit per Rubén Baraja, que encadena quatre jornades sense vèncer i sense fer ni una sola diana: “És un equip que busca estar a la zona alta i que disposa d’un mig del camp ofensiu i amb experiència. No està aconseguint els resultats desitjats però sempre ha tingut possibilitats de vèncer”, deia Francisco sobre els aragonesos, i afegia: “Volen tenir la possessió i ens haurem d’adaptar a totes les situacions possibles, com vam fer a Almeria. Intentarem ser agressius, tenir convicció a l’hora d’atacar i de defensar, i estar concentrats, ja que si ens relaxem ens poden passar per sobre.”

SENSE EXCUSES

“No anem rendits a La Romareda, els disponibles estan preparats per competir”

EL RIVAL

“Tenen uns mitjos ofensius que volen la pilota, ens hi haurem d’adaptar”

“Respecto molt el Girona”

El tècnic del Saragossa, Rubén Baraja, també va atendre els mitjans per valorar diferents aspectes del duel d’avui contra el Girona: “El Girona està competint bé i també ha tingut dificultats amb lesions, sancions i jugadors que han arribat tard. Els respecto molt, i té grans jugadors que ens ho posaran molt complicat”, analitzava l’exjugador professional, que sobre la sequera de gols del seu equip comentava: “La clau del futbol és dominar les dues àrees, i a nosaltres ens falta fer gols per tenir més possibilitats de guanyar els partits; em centro en això i en el joc de l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)