Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Marxem amb dos punts perduts i cara de babaus”

Fotut i capcot, Francisco Rodríguez va comparèixer en la roda de premsa virtual en un dia d’aquells que l’andalús hauria preferit anar directament a l’autocar i no escoltar ni parlar amb ningú. I és que el tècnic del Girona va acabar molt dolgut per com a l’equip se li escapaven dos punts en el temps afegit. “Hem perdut dos punts per no saber gestionar els últims cinc minuts del partit. Marxem amb cara de babaus, perquè han estat quatre minuts, quan havíem buscat aquests dos punts durant tot el partit”, va resumir el tècnic, que creu que l’equip es va deixar endur per la desesperació arran d’unes decisions arbitrals que tampoc el van convèncer: “Hi ha hagut decisions arbitrals que ens han tret del lloc i això ens ha condemnat quan ja ho teníem al sac. En el primer gol el VAR ha revisat un fora de joc posicional i en la segona, la falta a Bárcenas. És interpretació i per això no entra. A mi m’ha semblat una falta molt clara i ho he comentat a l’àrbitre, però m’ha dit que quan vegi la jugada per la televisió veuré que no ho era. Encara no ho he pogut fer.”

La garrotada dels dos gols en el temps afegit va tacar, i de quina manera, un dels partits que més orgullós devien fer sentir Francisco fins al moment, perquè tot i les nombroses baixes els gironins es van mostrar molt sòlids durant 90 minuts. “No puc ser parcial després de tot el que ha passat al final amb els dos gols encaixats, però fins al minut 85 o 90 l’equip havia estat fantàstic. És un camp difícil i davant teníem un molt bon equip, amb grans jugadors, que ha buscat la victòria o com a mínim l’empat a cada moment”, va comentar Francisco, a qui va agradar gairebé tot: “Hem dominat pràcticament tots els aspectes del joc, fins i tot quan ells ens dominaven. No han tingut tantes ocasions i que tinguessin la possessió no ens preocupava gaire perquè no hi havia perill. De fet, podríem haver fet el tercer en alguna contra però hem acabat sent innocents.”

Lògicament, que els dos gols arribessin amb un equip molt i molt jove sobre la gespa va ser un dels aspectes que va valorar el tècnic andalús, però va evitar entrar en detalls. “El comportament i l’actitud dels que han vingut és d’agrair. Estàvem minvats d’efectius i els ho hem d’agrair. A partir d’aquí hem d’aprendre dels errors que hem comès, i jo el primer, perquè segurament no he sabut gestionar la situació com tocava. N’hem d’aprendre tots, els que hi eren i els que no, perquè això no ens torni a passar”, va concloure Francisco.

EL SEGON GOL

“A mi la falta a Bárcenas m’ha semblat molt clara. El VAR ho ha revisat però és interpretable”

ELS JOVES

“No puc ser parcial perquè ens han empatat. Hem d’aprendre dels errors, jo el primer”

Baraja: “No ens hem rendit”

El tècnic del Saragossa, Rubén Baraja, va considerar que l’empat va ser el resultat just: “Hem arribat al descans conscients que podríem haver marcat un o dos gols en ocasions clares. A l’inici de la segona ens ha costat i ens han marcat el 0-2, però era cruel. L’empenta final ha fet que el futbol sigui just perquè no ens hem rendit i hem cregut en l’empat fins al final. És un punt que té molt valor i ens dona confiança.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)