Girona

Nahuel sol, la sorpresa

Minvats. La baixa de Stuani i les molèsties de Mamadou van provocar que l’argentí, poc perillós en atac, actués en solitari a dalt per segon dia

La gran sorpresa de l’onze inicial per rebre Las Palmas va ser la presència de Nahuel Bustos com a únic davanter, i és que a la ja coneguda baixa de Stuani es van sumar les molèsties de Mamadou, que només li van permetre jugar la mitja hora final. Era el segon dia que l’argentí actuava sol a la punta d’atac, després que ja ho fes en la contundent derrota a Lugo (3-0), marcada per l’expulsió de Luna abans del descans. Com ja li va passar aquell dia, Nahuel es va mostrar massa estèril en atac, tot i que, a diferència d’aquell dia, se’l va veure participar més, tot i que gairebé sempre d’esquenes i massa allunyat de la porteria. En les altres tres titularitats de l’argentí –ahir va ser el cinquè partit jugant d’inici–, sempre havia tingut Mamadou al costat i ahir segurament li va pesar haver de fer la feina fosca de mobilitat que sempre fa el vallesà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)