Girona

El Girona recorrerà una de les dues grogues a Bernardo

Girona. El colombià va ser expulsat en el temps afegit del duel contra Las Palmas i els gironins presentaran al·legacions per la primera de les dues targetes

El Girona presentarà al·legacions per la primera de les dues targetes grogues que va veure ahir Bernardo durant l’enfrontament entre els blanc-i-vermells i Las Palmas a Montilivi. El colombià va ser expulsat en el temps afegit del matx deixant al seu equip amb una absència destacable per al duel de dissabte contra el Mallorca si el comitè l’acaba sancionant. I és que, el Girona només tindrà a Santi Bueno com a central natural disponible ja que Juanpe encara serà baixa per lesió i Ramalho viatja avui a Angola per concentrar-se amb la seva selecció i disputar dos partits de classificació per la propera copa d’Àfrica.

Si prospera el recurs, Francisco podria veure alleugerit el maldecap de cara al matx contra els balears, però del contrari, el tècnic haurà de situar a l’onze titular a un central del filial o reconvertir a un dels futbolistes de la primera plantilla.

Els gironins ja van recórrer les tres vermelles directes que van veure Ramalho, Cristóforo i Monchu contra l’Almeria, sense obtenir èxit en cap de les tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)