3a divisió FEF

Perplexitat en el Banyoles per la marxa de Sanku a Lleida

3a divisió. El Lleida Esportiu anuncia el fitxatge del davanter sense tenir cap acord amb el club banyolí, que estudia denunciar-ho

L’anunci del Lleida Esportiu de la incorporació del davanter Sanku Jabbie va causar perplexitat i indignació al Banyoles, que no s’explica el pas fet tant pel club del Segrià com pel mateix jugador sense haver arribat a cap acord amb els banyolins. El Banyoles assegura que el director d’operacions del Lleida Esportiu, Gerard Escoda, hi havia contactat diverses vegades per mostrar interès pel davanter, però que el club banyolí sempre ho havia descartat. Els lleidatans haurien tirat pel dret amb el jugador, sense entendre’s amb el Banyoles, que pensa defensar-se i valora si denuncia el cas als òrgans competents. El davanter hauria estat seduït pel Lleida Esportiu amb un contracte de llarga durada, tot i que probablement per jugar d’entrada al Vilafranca, filial seu, entre altres coses perquè el mercat de segona B és tancat. En tot cas, Sanku no podrà jugar si el Banyoles no li signa la baixa. El davanter es va acomiadar dels companys abans de marxar cap a Lleida.

Sanku, de 25 anys, va arribar aquesta mateixa temporada al club del Pla de l’Estany, en la seva primera experiència a tercera divisió, després de mostrar capacitat golejadora en categories més baixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)