3a divisió FEF

El Banyoles denuncia el Lleida pel fitxatge de Sanku

El club banyolí acudeix a la FCF per defensar els seus interessos després que el club lleidatà anunciés el fitxatge del davanter sense negociar cap acord

Després de madurar la situació durant 24 hores el Banyoles ha decidit denunciar el Lleida després que el club de la Terra Ferma anunciés ahir el fitxatge del seu davanter, Sanku, de manera unilateral. El club banyolí ha presentat concretament dues denúncies, una a la Comissió d’Ètica Esportiva i una altra al Comitè de Competició Nacional i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Futbol, i és que des del Pla de l’Estany entenen que el jugador, que no s’ha presentat a l’entrenament ni als testos de Covid-19 obligatoris, segueix estan vinculat al Banyoles, amb qui té un contracte fins el 2023, i per tant no pot ni entrenar ni jugar amb cap altre equip.

El Banyoles ha anunciat aquesta mesura en un comunicat que ha fet públic aquesta tarda, i que recull el següent:

“Donat el fet que el Lleida Esportiu, que ahir dia 12/11/2020 va fer públic a les seves xarxes socials i al seu web oficial un acord amb el jugador del CE Banyoles Sanku Jabbie Bagaba per a la seva incorporació per la via unilateral i sense que el club que disposa de la seva fitxa federativa en tingués cap tipus de coneixement, i atenent-nos al fet que el citat no s’ha presentat als entrenaments amb el seu actual equip, ni als testos sanitaris obligatoris previstos corresponents, comuniquem:

-Que el Club Esportiu Banyoles ha presentat aquest migdia dos escrits/denúncia a la Comissió d’Ètica Esportiva i al Comitè de Competició Nacional i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Futbol exposant la situació donada en les últimes hores i en la qual se sent absolutament desemparat i menyspreat. El club, que no ha rebut cap notificació del jugador –ni de qui diu haver-lo fitxat- des de la seva fugida, desconeix a hores d’ara on es troba, i recorda que no té permís per exercitar-se amb cap altre equip que no sigui el seu, amb qui té un acord fins al 30/6/2023.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)