2a divisió FEF

El Llagostera no guanya, però tampoc perd

2a divisió B. El conjunt d’Oriol Alsina empata sense gols al feu del Badalona i, tres partits després, continua sense obtenir un triomf –tampoc cap derrota– en la lliga

BADALONA 0 LLAGOSTERA 0

BADALONA:Álex, Toledo (Airam, 50’), Robusté, Alejandro (Moreno, 82’), Merchan (Medina, 82’), Simon, Galindo (Roger, 70’), Llerena, Nuñez, Márquez i Néstor.LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Julen, David García (Duba, 45’), Diego, Magallán (Manchón, 73’), Cortés, Genar, Guiu, Gil Muntadas i Dieste (Sascha, 45’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Juan Francisco Roca.T.G.:als locals Galindo (7’), Toledo (25’), Robusté (44’) i Llerena (89’); als visitants Magallán (32’), Diego (42’), Julen (61’) i Sascha (87’).T.V.:cap.

El Llagostera continua sense guanyar en la lliga. Tres partits després, el conjunt orientat per Oriol Alsina encara no ha assaborit el gust del triomf, però és cert que tampoc el de la derrota. De moment, el grup llagosterenc no ha passat de l’empat, i ahir va signar el darrer, al municipal de Badalona, un punt en un partit molt igualat que s’hauria pogut decantar perfectament a favor de qualsevol de les dues bandes, però en cap de les dues hi va haver prou encert i el duel va acabar sense gols (0-0).

I és que en l’enfrontament va regnar l’equilibri i no hi va haver un equip clarament superior a l’altre. Tots dos van tenir els seus moments. El primer temps va ser del Badalona, que va tenir la pilota, va jugar a camp rival i va generar perill entrant per les bandes, contra un Llagostera que es va defensar i va concedir més aviat poc tot i viure estones llargues prop de la seva àrea. De fet, les ocasions més clares van ser per als blaugrana, que, a pilota aturada, van inquietar. Primer, Gil Muntades va vorejar el gol després d’una falta penjada; tot seguit, Sergio Cortés, en una falta directa des de la frontal, també el va tenir a tocar, però el seu tir va tocar la barrera. Per al Badalona, Néstor, amb un xut al pal llarg des de dins de l’àrea que va marxar a fora, va protagonitzar la millor ocasió dels locals.

En la segona part, l’escenari va canviar. Els escapulats van perdre aquest domini territorial que havien tingut, i el Llagostera, reestructurat, hauria pogut fer mal a través de transicions ràpides amb l’entrada de Duba i Sascha. Les alternatives, però, van estar repartides: Magallán es va acostar al gol amb una rematada clara a l’interior de l’àrea, però va xutar alt, mentre que Robusté també va estar a punt de marcar, de cap, en un servei de córner per al Badalona.

ELS VESTIDORS

Marxo satisfet. El Badalona està molt ben treballat, té molt mecanitzat el que ha de fer
Oriol Alsina
TÈCNIC DEL LLAGOSTERA
És un punt important, perquè és un camp difícil. Estem contents
Genar Fornés
JUGADOR DEL LLAGOSTERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)