Girona

Juan Carlos: “No renunciem a res, des del respecte i la humilitat”

Girona. El porter del conjunt gironí, Juan Carlos, admet el potencial de l’Espanyol i es mostra convençut que el seu equip hi tindrà resposta

Juan Carlos Martín Corral ha atès als mitjans de comunicació de forma telemàtica per repassar i valorar l’actualitat del Girona, que s’enfronta a l’Espanyol el divendres al RCDE Stadium. El porter, que va començar com a suplent de Arijanet Muric en els dos primers partits ha aprofitat molt bé la lesió del seu company i les cites que ha tingut aquest amb la selecció de Kosovo per consolidar-se sota els pals.

A nivell personal

“Em trobo bé. L’any passat va ser complicat però amb el treball dia a dia es veuen les coses d’un altre manera. Em sento bé, feliç a Girona i clar que tots volem jugar, però això ho decideix el tècnic. Jo treballo fort per si em toca competir poder ajudar a l’equip a dins del camp, i també a fora”, ha comentat el porter del Girona.

El projecte

El manxec va arribar el curs passat a un Girona candidat a l’ascens però enguany les aspiracions s’han vist reduïdes: “El que va passar el curs passat va ser un cop dur pels jugadors, la ciutat i l’entitat. S’ha de ser humils, clars i pensar que som un club en constant creixement. El projecte de l’any passat era per tornar a primera a curt plaç i això es manté. Els favorits són altres, però tan de bo puguem lluitar per alguna cosa bonica”.

L’expulsió de Sylla

El porter va viure en primer persona com el col·legiat expulsava al davanter català d’origen senegalès, que segons el propi, es dirigia a Juan Carlos en les seves exclamacions: “Quan acaba el partit veig que alguns jugadors s’acosten a l’àrbitre com Pau Víctor. Tinc la sensació que es dirigeix a mi, però l’àrbitre potser va interpretar alguna cosa i li va ensenyar la segona groga. N’hem d’aprendre i, sobretot, controlar els aspectes que podem controlar. El tema arbitral l’hem de deixar tot i que sentim que ens han perjudicat. Segur que hi haurà altres vegades que s’equivocaran i en sortirem beneficiats”, ha explicat.

Els perills de l’Espanyol

“De Tomás i Embarba són dos grans jugadors, però tenim clar que el futbol és un esport d’equip i s’ha de solucionar com un equip. Nosaltres també tenim jugadors importants tot i que Stuani no hi pot ser per lesió”, ha dit Juan Carlos, que afegia: “L’Espanyol té el deure de tornar per la via ràpida, però nosaltres volem créixer, treballar i no renunciar a res, des del respecte i l’humilitat”.

Juan Carlos ha disputat els últims nou partits de lliga en els quals ha encaixat vuit dianes (quatre en els últims tres enfrontaments) i ha mantingut la porteria a zero en quatre ocasions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)