Girona

El comitè sanciona amb dos partits Ramalho i amb un Sylla

Baixes.Cap dels dos expulsats en l’últim matx contra el Mallorca podrà jugar divendres contra l’Espanyol tot i els recursos presentats pel Girona

El comitè de competició ha sancionat amb dos partit de suspensió al central del Girona Jonas Ramalho i amb un al davanter Mamadou Sylla, que seran baixa pel duel que els blanc-i-vermells disputaran divendres al RCDE Stadium contra l’Espanyol (21 h) –el basc també es perdrà el duel del dimarts vinent a casa contra el Màlaga). Tot i els recursos presentats pels gironins, que just acabar l’enfrontament van mostrar la seva disconformitat per les darreres actuacions arbitrals en boca del tècnic Francisco i el president Delfí Geli, el comitè no ha cregut convenient actuar d’ofici i retirar cap mena de sanció, ni per la vermella directe que Ramalho va veure per empènyer Marc Cardona, ni per la segona targeta groga que Sylla va patir ja amb el matx conclòs per unes suposades queixes de l’atacant a l’àrbitre González Esteban, quan el protagonista va admetre que es dirigia al seu porter Juan Carlos.

La confirmació del mal presagi portarà un nou maldecap al tècnic del Girona, que ja sap que tampoc podrà comptar amb Stuani, Juanpe, Valery i Nahuel Bustos, a més dels dos sancionats Ramalho i Sylla. Francisco tindrà també el dubte d’Ibra Kebé, que ha superat el coronavirus, i de Muric, que hauria de ser a temps de tornar de la seva selecció (avui encara juga amb Kosovo) si els protocols són eficients.

L’andalús recuperarà Yoel Bárcenas, que si haurà tornat a temps del Panamá i Bernardo Espinosa després de complir una sanció contra el Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)