Reus

David Querol signa i Cassamá torna a Portugal

Reus. El conjunt roig-i-negre fa oficial la tornada del seu fill pròdig, que signa per al proper curs. El lateral marxa per fitxar pel Rio Ave i jugarà a Europa

David Querol tornarà a vestir de roig-i-negre cinc temporades després del seu traspàs al Betis. El conjunt roig-i-negre va fer oficial ahir l'acord que uneix les dues parts per a la propera temporada. El club va convèncer al jugador reusenc tot i les múltiples propostes de què disposava l'atacant reusenc a la mateixa categoria de plata. Els 9 gols que va fer el curs passat a les files del descendit Llagostera no han passat desapercebuts per a molts directors esportius, però, finalment, Sergi Parés ha estat qui ha convençut l'apreciat jugador per aterrar al Baix Camp.

D'altra banda, ahir també es va conèixer que Elisseu Cassamá no continuarà a les files del Reus. El jugador s'incorpora al Rio Ave portuguès, equip amb el qual ahir mateix, i després d'una contractació express, va jugar un partit amistós contra el Porto. Cassamá tenia contracte amb el Reus, i el Rio Ave, que jugarà l'Europa League el proper curs, feia setmanes que havia mostrat interès.

Armes al davant

A dies de tornar als entrenaments, el Reus ja té bona part de la planificació de la plantilla feta. Són 20 els homes que ha lligat la secretaria tècnica roig-i-negra, que s'ha centrat sobretot a reforçar la part atacant. D'aquesta manera, Querol tindrà la competència d'Haro, Vaz i Jorge Díaz a les bandes, mentre que en la punta d'atac els roig-i-negres també disposen de Máyor, Chrisantus o Edgar Hernández. Ara, doncs, els esforços se centraran en el mig del camp i la defensa, sobretot després de la baixa de Cassamá.

PROGRESSIÓ

Després de sortir del Reus el 2011, Querol cada any ha millorat el seu rendiment

COMPETÈNCIA

A pocs dies de tornar a la feina, el Reus té gairebé tancada la part ofensiva
David Querol Blanco
Reus, 25-02-1989 (27 anys) Davanter Alçada: 1,83 metres Pes: 79 kg
TRAJECTÒRIA
07/08
Reus (3a)
1 p.
08/09
Reus (3a)
18 p. 4 g.
09/10
Reus (3a)
31 p. 10 g.
10/11
Reus (3a)
29 p. 12 g.
11/12
Betis B (3a)
0 p. (lesió)
12/13
Betis B (2a B)
31 p. 6 g.
13/14
Nàstic (2a B)
34 p. 5 g.
14/15
Llagostera (2a A)
38 p. 3 g.
15/16
Llagostera (2a A)
27 p. 9 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)