Ben tornats

Kébé i Terrats. Després de partits sense jugar, els joves migcampistes es van mostrar a un bon nivell

Dins de l’ambient d’eufòria que es respirava al Girona diumenge, hi havia un home que brillava per damunt de la resta, Ibra Kébé. El migcampista, que després d’una mala actuació individual al feu del Mirandés (1-2) va quedar sense minuts en el següent partit contra el Saragossa (1-1), va tornar a jugar a Fuenlabrada, on va entrar en el minut 63, i va mostrar molt bon nivell. A més, el malià va ser determinant. Primer, va rebre l’entrada que va suposar l’expulsió de Dago i la inferioritat numèrica del rival i, després, va marcar el 0-1 que va inaugurar el marcador. “Estic molt content, la veritat. Ho esperava i ha arribat i estic molt content d’ajudar l’equip”, va explicar Kébé després de marcar el seu primer gol com a professional. “El mister sempre em diu que intenti arribar a l’àrea des de segona línia, i això és el que he fet i m’ha sortit bé. El gol suma, però el més important és l’equip”, va completar el migcampista, de 21 anys. Més temps sense jugar encadenava Ramon Terrats, que per una lesió al turmell va estar absent tres jornades. El seu retorn al Fernando Torres, on va completar els 90 minuts, també va ser molt positiu. “Ho necessitàvem. L’equip necessitava aquesta victòria per confiar en nosaltres”, va dir el jugador, també de 21 anys.