Girona

MÍCHEL SÁNCHEZ

ENTRENADOR DEL GIRONA FC

Míchel: “Estem capacitats per guanyar a qualsevol lloc

L’empat del Girona significa que haurà de buscar una victòria a domicili contra un rival que no cedirà gaires espais defensivament. El referent per passar és ben proper; la tornada a Ipúrua on vas remuntar dos gols. Míchel Sánchez ha valorat així els primers noranta minuts a la roda de premsa posterior a l’anada de la final del play-off contra el Tenerife.

Què s’ha de f’er per fer mal al Tenerife?
Jo crec que hem fet un partit molt seriós. Pot ser ens ha faltat més encert a la zona tres davant d’un equip que està molt ben treballat. Hem concedit molt pocs contracops. A vegades hem tingut una circulació més lenta i el Tenerife ha replegat molt bé amb jugadors de bandes. Ens ha faltat encert i hem de saber que estem bé i que tot es decidirà en el següent partit.
Vist els precedents, és bo anar a Tenerife a decidir l’ascens?
Com he vist Montilivi se m’ha posat la pell de gallina. Prefereixo jugar-m’ho tot a casa, però ens toca allà i tenim l’oportunitat per guanyar a Tenerife.
Dificultat de guanyar una final.
En noranta minuts poden passar moltes coses. Estem capacitat per guanyar a qualsevol lloc. Als jugadors els veig amb una il·lusió molt bona i sabent que avui s’han fet coses molt bé. El dia a dia i el rendiment del jugador és el que et fa aconseguir objectius.
Ambient de Montilivi.
Espectacular. Per aquests moments un es fa futbolista. Jo com entrenador ho he viscut igual. La rebuda ha estat increïble i durant tot el partit han estat animant. Junts seguirem somiant i tant de bo els hi puguem tornar tot el que ens estant donant.
Plantejament de la tornada.
Hi haurà pocs canvis en els dos equips. Nosaltres sortirem a guanyar contra un Tenerife que també ens vindrà a a buscar amb una pressió alta. Serà un partit molt semblant al d’avui i només ens ha faltat l’acció puntual per marcar. Me’n vaig molt satisfet i ser nosaltres mateixos ens portarà a l’èxit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)