Girona

Juanpe renova automàticament gràcies a l’ascens

Juanpe continuarà la temporada que ve al Girona. El central canari acabava contracte aquest mes de juny, però tenia una clàusula de renovació automàtica per una temporada més en cas d’aconseguir l’ascens a primera i ahir es va segellar. L’1-3 a l’Heliodoro Rodríguez López contra el Tenerife torna els gironins a l’elit i Juanpe, que ahir va acabar el partit lluint el braçalet de capità després de la substitució de Stuani, tornarà a jugar a primera. És el segon ascens que aconsegueix Juanpe a primera amb el Girona, i és que el central és, juntament amb Borja García, un dels dos únics jugadors que han format part de les dues plantilles de l’ascens les temporades 2016/17 i 2021/22. De fet, Juanpe viurà el curs que ve la seva setena temporada com a jugador del Girona de manera ininterrompuda, essent el jugador més veterà de la plantilla –Borja García hi ha jugat les mateixes temporades, però repartides en dues etapes–.

Casos oberts

A banda dels cedits que tornaran als seus clubs d’origen el Girona té sobre la taula tres casos més de jugadors que acaben contracte aquest estiu. Són Juncà, Jairo i Víctor Sánchez. En el cas del primer el Girona té una opció per renovar-lo automàticament una temporada més, però a diferència de Juanpe no està vinculada directament a l’ascens. En els altres dos casos, el Girona s’hi hauria d’asseure a negociar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)