Girona

El Club Bolívar és l’escollit

Girona. El Bolívar de Claure té tots els números de ser el convidat del 45è Costa Brava. Després de dues edicions suspeses i el partit de llegendes de l’any passat, el club vol recuperar l’edició habitual

A falta d’oficialització, el Girona ja té escollit el rival del clàssic Trofeu Costa Brava d’estiu. Serà, si no hi ha cap imprevist, el Club Bolívar. Una edició que arriba després de tres temporades amb poca normalitat i que suposa el retorn d’un dels clàssics tornejos de les comarques gironines. De fet, des de la primera edició, l’any 70, el torneig s’ha celebrat amb regularitat a excepció de dues etapes. Després dels anys d’afectació per la covid i l’última edició especial amb les llegendes del Girona i el Barça, el Costa Brava tornarà a la normalitat amb un partit contra els sud-americans, però que es podria celebrar a Palamós. El club bolivià també té forts vincles amb el City, en el seu cas és una unió en forma d’associació, sense compartir la propietat. La figura més importants per dur a terme l’amistós és Marcelo Claure; propietari del Bolívar i d’un 35% de les accions del Girona.

El retorn de Granell

Un dels principals atractius del matx és el possible retorn d’Àlex Granell a Montilivi davant l’afició gironina. Granell va ser una de les ànimes d’aquella plantilla que va fer història fent pujar el Girona per primer cop a primera divisió. Va deixar el braçalet de capità del club per emprendre una nova experiència lluny de Catalunya. Bolívia i el Club Bolívar van fitxar el gironí, que iniciarà la seva tercera temporada a La Paz. Un retorn que faria il·lusió al jugador, i també a l’aficionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)