Girona

Jairo Izquierdo, nou jugador del Cartagena

El Cartagena ha fet oficial aquest migdia el fitxatge de Jairo Izquierdo, un dels protagonistes de l’ascens del Girona a primera divisió. El futbolista de banda, que tant pot jugar de lateral com d’extrem esquerre, havia acabat contracte amb el Girona el passat 30 de juny i el club gironí no comptava amb ell per a primera després que perdés protagonisme en el play-off d’ascens per la irrupció de Valery, així que ha buscat un nou club on tenir minuts.

D’aquesta manera Jairo tanca una etapa de quatre temporades al Girona, on va arribar procedent de l’Extremadura l’estiu del 2018. Dos d’aquests cursos, però, els ha jugat cedit al Cadis, primer a 2a divisió A la temporada 2018/19 i després a primera la temporada 2020/21. Amb el Girona Jairo ha acumulat 81 partits entre totes les competicions, en els que no ha marcat cap gol. Aquesta última temporada, la de l’ascens, el canari va disputar 34 partits de lliga i els 4 del play-off, tot i que només un com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)