Girona

Juan Carlos: “Ja tenim ganes de competir”

Després d’una setmana d’entrenaments el Girona jugarà demà el primer amistós de la pretemporada al camp del Peralada (19.15h). Ho farà sense cares noves, perquè el club encara no ha tancat cap fitxatge, i amb molt protagonisme per als jugadors del filial. Tot i això, després de l’entrenament matinal d’avui, el porter Juan Carlos ha comentat als mitjans del club que ja tenen moltes ganes que arribin els partits.

Les vacances

“Hem tingut menys vacances que els altres equips, han estat curtes, però per descansar a nivell mental han anat bé. Hem canviat el xip i descansar. Sobretot amb l’objectiu complert quan tornes i veus que el panorama canvia a millor és positiu i no ens importa.”

La pretemporada

“La primera setmana de treball ha estat bona. Tant els que continuem com els joves estem molt implicats. Ara es tracta d’anar agafant càrrega de treball i tornar a adquirir els conceptes que vol el tècnic perquè quan arribi el primer partit de lliga contra el València estiguem en les millors condicions. Ja tenim ganes de competir, encara que sigui en partits amistosos, però és important.”

La temporada

“Afrontem la temporada amb molta il·lusió. El somni de tots és jugar a primera contra els millors. Ho hem de gaudir amb la responsabilitat que és defensar un club com el Girona. Treballarem i ho posarem tot perquè així sigui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)