Girona

Riquelme: “He demostrat que puc ser important en la zona d’atac”

1a divisió. El nou fitxatge del Girona assegura que veu “un grup ambiciós” i que el projecte i la idea de Míchel van ser claus a l’hora d’escollir el club

El Girona ha presentat a Rodrigo Riquelme. El jugador, cedit per l’Atlético de Madrid, jugarà la seva primera temporada a la primera divisió. Riquelme vestirà la samarreta blanc-i-vermella fins al pròxim 30 de juny després d’estar la campanya passada cedit al Mirandés, de segona. Va anotar 7 gols i va repartir 12 assistències a Miranda d’Ebro. Amb el Girona ja va estrenar-se en el darrer amistós davant el Saragossa.

La roda de premsa ha estat dirigida pel president del club, Delfí Geli, i per Quique Càrcel, director esportiu, que han volgut destacar que el club s’ha fet amb un jugador que tenia moltes opcions per recalar a diversos equips de primer nivell, i ha triat el Girona.

Un fitxatge prioritari

Càrcel ha volgut “agrair als agents del jugador i a l’Atlético que els hagin permès portar un jugador com Riquelme”. Ha deixat clar que “és un jugador de molt talent”, que coneixien “molt bé” i que “era una prioritat des de l’inici” per la direcció esportiva i l’entrenador. Càrcel creu que “pot aportar molt” i que serà clau la seva qualitat en la zona ofensiva.

Per què el Girona?

Riquelme ha explicat perquè va escollir el Girona, deixant clar que “vaig tenir diverses opcions sobre la taula”. Claus les converses amb el director esportiu i Míchel: “em va agradar molt el projecte i el que vaig parlar amb el Quique i amb el tècnic. Em van transmetre molta confiança i em va convèncer el que em van oferir des del primer moment”.

Recorda els enfrontaments amb el Girona de la temporada passada i li agrada la idea de l’entrenador: “em va tocar sofrir al Girona aquí l’any passat, em va agradar molt el que es proposava i l’estil de joc, crec que era on millor encaixava.”

Adaptació i sensacions per la primera jornada

Sobre com es troba pel partit de dissabte a Mestalla, ha assegurat que “em veig molt bé. Molt motivat, igual que tot el grup”. Destaca que s’ha creat “un ambient de treball molt bo i això és idoni per arrencar bé”. “Personalment, intentaré donar el màxim i retornar tota la confiança al club i a l’entrenador”, ha afegit el madrileny.

Millor posició al camp

Riquelme ha parlat sobre les seves preferències pel que fa a la posició sobre la gespa, i ha expressat que “tinc la virtut de poder jugar en qualsevol zona d’atac”. Ha puntualitzat que se sent “més còmode al perfil esquerre”, però “on em posi el tècnic donaré el màxim i respondré”, ha sentenciat.

Golejador o assistent?

“Sóc un jugador que s’associa molt bé. Potser la faceta golejadora no és el meu fort, però crec que l’any passat vaig deixar clar que puc ser important en la zona d’atac”. Amb el Mirandés va repartir 12 assistències la temporada passada, el que més de la categoria de plata i amb força diferència sobre els següents.

Però també va anotar 7 gols, les millors xifres que ha fet en tota la seva carrera. “Em sento còmode donant gols, està clar que també agrada marcar-los, però el més important és que serveixi per ajudar l’equip”, ha afegit.

Nivell de la plantilla

Sobre la plantilla del Girona avui dia, malgrat que encara restin jugadors per arribar, Riquelme veu “un grup ambiciós”. Ha assegurat que “m’ho van transmetre abans de venir i els veig així. Va ser un dels motius pel qual vaig triar venir aquí”. “Tots volem competir, guanyar i crec que es poden fer moltes coses aquest any”, ha finalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)