Girona

Reinier: “Vull buscar la meva millor versió a dins del camp”

La sala de premsa de Montilivi s’ha tornat a omplir per la presentació oficial de Reinier amb el Girona. Tot i disposar de vint minuts en l’últim partit a casa contra el Getafe, el jugador brasiler ha estat presentat juntament amb Quique Cárcel i Delfí Geli. El director esportiu del club, ha destacat la seva predisposició per venir al conjunt blanc-i-vermell malgrat les dificultats del mercat. Per altra banda, també ha agraït als seus representants i família, tots presents a la sala de premsa.

El jugador ha parlat dels objectius que s’ha marcat a terres gironines. “Vull buscar el meu millor nivell a dins del terreny de joc. Em vaig sentir molt còmode l’altre dia amb l’afició. Estic content, feliç i il·lusionat”, ha explicat el futbolista brasiler. El debut del futbolista va deixar veure la seva polivalència a les zones ofensives. S’adapta a les dues bandes i a les posicions d’atac més centrades. Un clar exemple va ser contra el Getafe que va situar-se de davanter centre després de substituir a Stuani i el canvi del Taty. “Puc jugar a totes les posicions que digui el míster. Vull jugar amb el que faci falta”, ha dit.

Una de les preguntes a la sala de premsa ha estat la relació amb Haaland del Manchester City. El jugador ha comentat que li ha parlat molt bé del Grup City, com també el seu company d’equip i amic, Yan Couto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)