Girona

Míchel: “Hem de tenir la pilota perquè sense podem patir”

El tècnic del Girona ha analitzat el partit de demà contra el Celta a Montilivi (20h)

Després de la victòria de dilluns contra el Getafe el Girona torna a jugar demà a Montilivi contra el Celta (20h), amb l’objectiu d’encadenar una segona victòria que encara doni més confiança i tranquil·litat als gironins. El tècnic Míchel Sánchez ha analitzat el partit de demà en la roda de premsa prèvia al duel.

Les baixes

“Riquelme és dubte. Demà entrenarem i decidirem però de moment és dubte. La resta estan bé menys Borja García, Iván Martín i Ibra Kebé. La resta estaran a disposició.”

El plantejament

“El nostre objectiu en el partit de demà és el de tenir la pilota, perquè la nostra preocupació és que sense la pilota podem patir molt. El dilluns vam dominar el partit amb la possessió i demà el nostre objectiu és recuperar ràpid. Per això hem de ser agressius, compactes i solidaris com equip per no patir.”

L’afició

“Necessitem a la nostra afició, aquest extra d’il·lusió i intensitat que ens donen perquè l’equip sigui molt agressiu.”

Menys descans

“El calendari és així. Hem entrenat poc i hem fet recuperació i vídeos, a banda de parlar molt amb els jugadors. L’equip està preparat per demà i no passa res per haver tingut poc descans. Penso que tornarem a fer un gran partit.”

Inèrcia a casa

“Volíem fer un gran partit per la nostra afició i també per la nostra confiança per demostrar-nos que podem guanyar a qualsevol rival de primera divisió. Encara falten molts partits i hem d’anar a poc a poc. Torna a ser un partit molt important perquè és un rival diferent i hem de demostrar que sense pilota sabem patir. El partit de Getafe va ser de possessió i el de demà ha de ser de pressió.”

Procés d’adaptació

“Sempre hem dit que grans persones fan grans equips i això també ho hem valorat a l’hora de fitxar. Els hem explicat la nostra filosofia i sempre hem anat per aquí i a dia d’avui l’adaptació està sent molt bona. Hem portat jugadors que venen a reivindicar-se i que vinguin a Girona a fer créixer el club. Tots els que han vingut tenen aquesta característica. Hem d’anar fent més grup, farem una estada quan hi hagi aturada de seleccions.”

Un o dos davanters

“El primer que penso és en nosaltres, després en el rival i la tercera guia és el moment de forma dels jugadors. El primer és pensar en què volem nosaltres. Com que tenim molts recursos decidirem en funció del guió, però ja he dit que són davanters que es poden complementar i tenen gol, així que ens donaran molt.”

Les pèrdues a camp propi

“Una de les coses que més hem parlat és que si som un equip de possessió hi haurà pèrdues. Dilluns totes van ser en camp rival i vam recuperar ràpid, menys a la segona part que vam perdre la possessió al nostre camp. Aquests aspectes són els que més hem d’ajustar. Tenim set pèrdues per partit al nostre camp i ho hem de reduir, però sense canviar la nostra idea de joc. Serà un dels aspectes més importants en el partit de demà.”

Fitxatges

“Estic molt preocupat pel partit de demà i no pels fitxatges. Poden venir dos o tres, estic content amb l’equip que tinc. Lògicament necessitem un porter i un altre jugador al mig del camp. Si és un perfil defensiu pensarem en una tercera incorporació, però ara estem en competició i jo m’he de preocupar dels partits. És estrany estar en competició i que el mercat estigui viu. La feina de Quique Cárcel és espectacular i és conscient de les necessitats que tenim.”

Sortides

“No li tancarem la porta a ningú i hi ha jugadors, sobretot els més joves, que si veuen que les opcions són més difícils podem valorar. Tant de bo em pogués quedar amb Artero, Ureña i aquests jugadors però no els hi podem regalar els minuts, se’ls han de guanyar ells. I poden sentir que el seu espai pot ser menor i podem arribar a contemplar les seves sortides, però mentre s’ho guanyin estaran amb nosaltres.”

Coincidir amb el City

“És increïble coincidir amb el Manchester City i que es vegi aquesta germanor. Han demostrat l’estima que ens tenen i en el meu cas personal els tres dies que he pogut coincidir amb Pep Guardiola ha estat un gran aprenentatge. Té una atenció especial amb nosaltres i els jugadors es senten reconeguts. Ens fa més grans i han estat tres dies de convivència molt enriquidors i els hi agraïm molt.”

L’estil de Guardiola
“Evidentment fer el que fa Pep Guardiola només ho pot fer ell. M’encantaria poder copar-li alguna cosa però ell va tres passes per davant i ningú se li pot acostar. Em pot ajudar en certs aspectes però no el puc copiar i només el puc admirar des de fora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)