Girona

Èric Monjonell renovarà i marxarà cedit al Lommel SK de Bèlgica

El Girona té definida la cessió d’Eric Monjonell que posarà rumb a Bèlgica per jugar durant una temporada al Lommel SK. El conjunt del grup City, competeix a la segona divisió del país i actualment és el líder quan s’han disputat les tres primeres jornades. En la plantilla de l’equip belga, també hi ha l’excapità blanc-i-vermell, Àlex Granell que va abandonar el Bolívar dies després de la disputa del Trofeu Costa Brava a Palamós.

El central dretà del filial gironí, ha estat amb dinàmica del primer equip del Girona durant aquesta pretemporada i, fins i tot, va entrar en la convocatòria del primer partit de lliga contra el València a Mestalla. El club, abans de la seva marxa, el renovarà per tres temporades. El Nàstic i el Sabadell també van mostrar interès per Monjonell, però al final el jugador s’ha decidit per l’oferta europea dins del City Football Group,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)