Girona

Esgotant al límit la recerca del porter

Aquesta nit, a les 23.59 h, es tancarà el mercat de fitxatges. I el Girona ha arribat al dia límit amb deures pendents. No és cap sorpresa, vist com han anat els darrers mercats de fitxatges a Montilivi. En aquest pas, però, és més greu que mai, i és que el conjunt gironí s’ha plantat al darrer dia del mercat amb només un porter a la plantilla després de rescindir ja fa setmanes Ortolá. Una situació gairebé inexplicable a la qual avui s’haurà de posar solució.

De fronts oberts n’hi ha molts. Un és el de Luca Zidane, que ha perdut força perquè el club confia tancar un reforç de més garanties i el francès podria acabar a l’Alavés. En aquest sentit, en les últimes hores s’han obert dues vies. Una és la del porter del Boca Agustín Rossi, que arribaria via City, tot i que el hàndicap és que hauria d’aconseguir la nacionalitat italiana contra rellotge perquè és extracomunitari. Per això hi ha una segona opció, la de Paulo Gazzaniga, també argentí però amb passaport italià i que coneix la lliga espanyola després de jugar al Rayo –amb Míchel d’entrenador– i a l’Elx. Arribaria a Montilivi cedit pel Fulham, on ha passat a ser el tercer porter amb l’arribada de Bernd Leno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)