Girona

El colofó a la plantilla del Girona és Toni Villa

L’extrem arriba procedent del Valladolid sense que el Girona hagi de pagar traspàs i es converteix en el tretzè i últim fitxatge de l’estiu. Signa per tres temporades

El Girona tanca el mercat d’estiu amb tretze fitxatges fets. L’últim és el de Toni Villa, que posa el colofó a la plantilla gironina amb un moviment que s’ha accelerat completament en les últimes hores aprofitant el marge salarial que encara tenien els gironins, en part gràcies a la rebaixa en el preu del traspàs d’Oriol Romeu que s’ha aconseguit via City –dos jugadors del filial cityzen han anat al Southampton–. Amb l’extrem murcià el Girona reforça una de les posicions en què tenia menys especialistes i suma una variant més al davant juntament amb Manu Vallejo, que també ha arribat avui al Girona procedent del València. Toni Villa, a més, arriba amb la carta de llibertat del Valladolid, així que el Girona no ha hagut de pagar traspàs per ell i signa per a les properes tres temporades.

Toni Villa, un jugador que fa temps que estava a l’agenda gironina, arriba a Montilivi procedent del Valladolid, club en el que ha jugat des dels 16 anys excepte el curs 2016/17, en què va jugar cedit a la Cultural Leonesa a 2a divisió B i amb qui va aconseguir l’ascens a 2a divisió A. Des de llavors, Toni Villa es va fer un lloc al primer equip del Valladolid i ha tingut sempre un paper bastant protagonista ja sigui en les dues temporades que ha jugat a 2a divisió A com en les tres que ho ha fet a primera divisió, acumulant un total de 72 partits a la màxima categoria en els que ha marcat 4 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)