Girona

Gazzaniga: “L’objectiu ha de ser la permanència”

El Girona ha presentat, després de dues setmanes, a Paulo Gazzaniga davant dels mitjans de comunicació. Delfí Geli i Quique Cárcel han estat els responsables de presidir l’acte. “És un porter que coneixíem d’altres etapes a Espanya. Ha estat a grans equips i la seva experiències ens aportarà molts coses positives. Estic molt content que ens pugui ajudar a que sigui una temporada bonica”, ha comentat el director esportiu del club.

El porter argentí ha agafat el torn de paraula per respondre als mitjans de comunicació presents. Una de les qüestions que ha sortit ha estat els objectius del jugador: “El nostre objectiu queda molt clar, tenint en compte que som un equip acabat d’ascendir; és la permanència”, ha comentat Gazzaniga.

Un dels altres factors que l’han portat a Montilivi han estat, en primer lloc, Míchel. “El vaig conèixer al Rayo i sé quin estil d’entrenador és i tot el que li pot donar al club”. Finalment, el porter argenti també ha recordat que va compartir vestidor amb Oriol Romeu al Southampton i que va parlar amb ells dies abans de firmar pel Girona.

Per últim, Gazzaniga ha parlat del tema d’arribar en l’últim dia de mercat: “Va ser una situació d’estrès, fins al final no sabia quin vol agafar. Gràcies a déu, tot va anar més ràpid del què pensàvem i vaig poder aterrar a Girona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)