Girona

Els ‘gironins’ Arnau Martínez i Riquelme, convocats amb la selecció espanyola sub-21

Dia de llistes de convocats per part de les seleccions de cara a l’aturada que hi ha a primera divisió per disputar partits oficials i amistosos en els combinats de cada país. En el cas de l’estatal sub-21, els dos jugadors del Girona, Arnau Martínez i Rodrigo Riquelme han estat convocats per Luís de la Fuente per jugar dos duels amistosos que serviran com a preparació de la Eurocopa sub-21 que es disputarà a Geòrgia i Romania i que començarà el proper 2 de juliol del 2023.

La sub-21 jugarà el divendres 23 de setembre a les 18h contra Romania i el dimarts 27 contra Noruega (a les 18:30h), per tant, els dos jugadors no podran exercitar-se a les ordres de Míchel Sánchez durant l’aturada i el de Vallecas perdrà dos efectius més en els entrenaments.

En la llista també hi ha l’exjugador del Girona Alex Baena, que està en un moment de forma espectacular amb el Vila-real i que serà un dels líders del combinat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)