Girona

El Jovent Gironí deixarà d’animar arran de la gestió de les entrades al Bernabéu

El Jovent Gironí no animarà més a Montilivi fins que el club estigui disposat a seure a parlar amb ells. Aquest és el missatge que la penya i grup d’animació del Girona ha fet públic aquesta tarda en un comunicat en què critica la gestió de les entrades que el club ha fet per anar a veure el partit de diumenge al Santiago Bernabéu contra el Madrid, on el Jovent Gironí ha decidit que no hi anirà . “Ens veiem obligats a anul·lar el desplaçament a Madrid per culpa de les males gestions del club”, diu el comunicat del grup d’animació.

Des del club defensen que s’ha seguit el procés que tocava, posant a disposició del Jovent Gironí les entrades que li pertocaven, però amb la condició que els beneficiaris de les entrades fossin socis del club –condició no exigida per als penyistes en altres desplaçaments–, ja que la demanda d’entrades per part de tots els socis ha superat amb escreix l’oferta que tenia el club. El club també apunta que les entrades que ha retornat el Jovent Gironí s’han repartit entre els socis que havien sol·licitat una entrada i que inicialment s’havien quedat sense.

El comunicat del Jovent Gironí

Publiquem aquest comunicat per anunciar que se’ns ha impedit organitzar el desplaçament del diumenge 30 d’octubre al Santiago Bernabéu.

Per part del club no han complert amb la seva paraula i, un cop més, per culpa de les seves males gestions, els aficionats sortim perjudicats. Han deixat tirats a centenars d’aficionats que s’han organitzat per poder fer aquest desplaçament de més de 8 hores en bus.

No entenem com després de 5 anys, força desplaçaments i tota la feina feta ens tornen a posar pals a les rodes en aquest desplaçament organitzat pel Jovent Gironí.

La junta directiva del Jovent Gironí dedica moltes hores i diners a aquest club sense esperar res a canvi només amb un objectiu, el de seguir animant al nostre club i no deixar-lo mai sol, sigui a primera o a tercera, plogui o nevi, sigui dilluns o sigui dimecres, sempre estem al seu costat.

Mai ningú del club ens ha agraït aquesta feina, i tampoc ho esperem. Però l’últim que ens pensàvem és que ens posessin més obstacles en l’organització d’activitats, com aquest desplaçament, del qual es beneficia únicament l’equip.

Hem invertit massa hores per rebre aquest menyspreu per part del club. Per això, aprofitem aquest comunicat per anunciar que deixarem d’animar a les grandes de Montilivi fins que el club s’assenti a parlar amb nosaltres i comenci a treballar amb la finalitat que nosaltres proposem i principal motiu pel qual existeix el Jovent Gironí.

No som partidaris d’aquestes dituacions ni d’aquestes formes, però degut a la situació en què ens trobem creiem que l’afició es mereix saber els motius els quals ens han dut a prendre aquesta decisió.

La resposta del Girona

En resposta al comunicat que ha fet públic el Jovent Gironí, el Club vol argumentar el següent:

El Girona va rebre del Real Madrid un total de 334 entrades; 166 de les quals es van posar a la venda, 133 es van destinar a penyistes (70 a la Federació de Penyes i 63 a Jovent Gironí. Cal remarcar que les entrades a penyistes es lliuraven directament, sense sorteig) i 35 a compromisos de Club.

Era condició IMPRESCINDIBLE que tothom que optes a una de les entrades a la venda fos Soci del Club davant la previsió d’alta demanda per aquest partit.

Degut a que la demanda d’entrades va ser superior a la xifra disponible es va fer un sorteig entre els Socis que s’havien inscrit.

El Jovent Gironí va fer arribar al Club una llista de 63 persones per accedir a entrades. D’aquest total, 31 NO eren Socis.

El Girona mantenia les entrades pels 32 integrants del Jovent que eren Socis però se’ls va argumentar que no els podíem lliurar aquestes 31 entrades perquè era un greuge per a la resta de Socis. Malgrat això el Jovent Gironí va decidir anul·lar el desplaçament a Madrid.

Així doncs el total de les entrades destinades a Jovent Gironí s’atorgaran a Socis inscrits en el sorteig, que no havien guanyat cap entrada i que es trobaven en llista d’espera (131 persones)

El Club vol manifestar que sempre ha donat les màximes facilitats al Jovent Gironí, tant a l’estadi com en els desplaçaments, per tal que animessin al nostre equip. Aquesta relació, però, s’ha de regir pels mateixos paràmetres que la resta de Socis i Abonats del Girona FC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)