Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
SEGUR
L’argentí va estar molt segur en el joc aeri i va donar més seguretat a l’equip en les jugades de pilota aturada. Va posar una mà decisiva a Camavinga i va evitar sota pals el possible segon gol a Rodrygo. Un notable molt destacat.
arnau (90)’
atent
Va tornar a exercir el seu poder ofensiu a la banda dreta. Aquest cop amb Couto al davant. Va estar incòmode després de la represa i un pèl cansat, però va tornar a demostrar que pot parar gran jugadors com ara Vinícius.
bueno (90’)
fiable
No va tenir gaire feina entre línies, però va ser un líder per treure la línia defensiva. En els duels dins l’àrea va estar immaculat. No se li recorda cap errada en la passada ni tampoc cap pilota perduda en construccions ofensives.
david lópez (90’)
corrector
El barceloní va estar molt correcte en els duels defensius. Va tancar molt bé la zona interior amb Bueno i va evitar que Rodrygo obrís la llauna. En l’acció del gol va estar tou i no va poder retenir a la seva marca. Un aprovat alt.
miguel (63’)
inhabilitat
Va estar tou en accions de domini clars de pilota i no va tenir tanta presència a la zona de tres quarts. Això no obstant, va saber contenir bé Valverde i Rodrygo. Va demanar el canvi per molèsties i càrrega muscular a la zona del bessó
romeu (90’)
omnipresent
El d’Ulldecona va tornar a liderar l’equip en la pressió ofensiva. Va jugar més alliberat com a únic pivot i va donar sempre una sortida en la construcció del joc. Juntament amb Aleix, van poder trencar amb pilota la pressió del Madrid.
cout0 (58’)
extrem
Vam veure el millor Couto en l’un contra un. Va fer rectificar en diverses accions la posició a Mendy i Kroos. En les transicions ofensives, el brasiler va donar sempre una sortida ràpida. Només li va faltar definir els atacs en centrades.
YANGEl (76’)
potent
Va tenir l’acció més clara del matx i la va enviar al travesser. El veneçolà no va saber seleccionar bé alguns contracops gironins, però va rendir a un bon nivell defensiu. Va estar molt atent als contracops madrilenys i va fer bones ajudes.
ALEIx (90’)
pulmó
Va dirigir el temps del seu equip. El català va saber estar sempre ben situat i donant bones sortides per trencar la línia de pressió blanca. Va liderar, molt sovint, la pressió després de pèrdua i fins al final va empènyer l’equip.
VALERy (76’)
Capità
El de l’Escala va lluir el braçalet de capità per primera vegada. Míchel el va situar a l’extrem esquerre i va interpretar bé el joc de transició de la primera meitat. Va assistir Yangel, que va fallar un gol cantat i va ajudar molt en defensa.
CASTELLANOs (76’)
Solidari
A l’inici del matx, el Girona va trobar Taty per desfogar les continuades accions ofensives locals. Va descarregar, jugar i pressionar bé, però li va faltar, un cop més, la rematada final. L’argentí va trobar a faltar un mitja punta a dalt.
roro (32’)
fletxa
Sempre va dirigir les seves possessions cap a l’àrea rival i el Girona va saber aprofitar-lo per mantenir la bona dinàmica en atac.
javI (27’)
recanvi
Va entrar per la lesió de Miguel i va patir molt amb Rodrygo i el canvi de marca. El futbolista no va tenir presència a camp contrari.
stuani (14’)
Golejador
Sempre apareix. Stuani no va destacar en gaires accions, però va entrar i va anotar el gol de penal.
villa (14’)
oxigen
No va destacar gaire, però va donar oxigen a l’equip per buscar l’empat i va fer un bon treball físic.
reinier (14’)
estirat
El seu paper va ser de segon punta, però no va disposar de gaires jugades. Va treure caràcter defensiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)