Girona

El discurs de Míchel als jugadors apel·lant a la història del club

  • Míchel, al Bernabéu LOF.
  • VÍDEO: El discurs de Míchel

El Girona ha fet públic el discurs que Míchel Sánchez ha fet als seus jugadors abans del partit al Santiago Bernabéu, on l’equip ha tret l’orgull i ha aconseguit un punt que li permet sortir de la zona de descens i agafar molta confiança. El tècnic apel·lava a la història del club i demanava compromís als jugadors, convençut que tenen talent per ser dels deu primers de la classificació i “fotut” per veure’s tan avall.

“El problema és que no mirem la història i pensem que estem de pas, per la joventut que tenim”, els deia l’entrenador. “El vostre creixement no serà en l’error, sinó que et foti perdre partits amb el Girona. S’ha d’arribar a jugar-se la vida en cada partit, en cada entrenament, en cada acció. Aquí hi ha el nostre creixement”. “Aquesta samarreta ha de ser el més important per vosaltres”, els ha dit.

La nena que plorava

“Ahir, la imatge que em vaig endur és la d’una nena plorant per fer-se una foto amb Stuani. Això em fa dir: osti, hi ha gent que mereix que la representem sabent què representem, la història del club”, deia Míchel en un altre fragment d’un discurs en què destacava també el paper de Stuani, “el pal de paller”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)