Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem respost amb molta personalitat”

Content i satisfet amb la mentalitat de l’equip a l’hora de remuntar la diana inicial de Lirola, Míchel Sánchez va atendre els mitjans per valorar victòria del seu equip al Martínez Valero contra l’Elx: “L’equip ha tingut una mentalitat espectacular tot i que el rival ha entrat millor en el partit, amb més intensitat. M’agrada que hàgim tingut una resposta amb tanta personalitat”, va comentar el tècnic de Vallecas, que hi va afegir: “Mentalment l’Elx no està tant fresc com nosaltres i això ens ha ajudat a posar-nos dins del matx. Ho hem fet, però perquè ens ho hem guanyat.”

El Girona va perdonar l’1-3 en diverses ocasions, un fet que també va comentar Míchel: “Hem tingut moltes situacions per fer gol. Entre el porter, les nostres males decisions i els pals han evitat que féssim la sentència. El gol anul·lat, que tothom ha dit que era legal, ens hauria donat tranquil·litat abans.”

“La meva idea era millorar la plantilla, ja que crec que la tenim bona. Els resultats no arribaven però en les últimes setmanes hem trobat la tecla. L’aturada em val per analitzar el que hem fet i seguir millorant, ja que ens queda molt per fer si volem salvar-nos”, va analitzar Míchel, respecte a si parar la lliga en el moment dolç que viu l’equip és beneficiós o no. I és que les múltiples baixes que té la plantilla potser sí que ho fan necessari, ja que el tècnic gironí va admetre que Miguel i Yangel, juntament amb Arnau, van ser dubte fins a última hora per al matx. Els dos primers es van lesionar.

ORGULLÓS

“Hem tingut una mentalitat espectacular tot i que el rival ha entrat millor”

SENSE SENTÈNCIA

“Entre el porter, les nostres males decisions i els pals han evitat que féssim l’1-3”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)