Girona

Toni Villa està recuperat, però Callens encara no

En la roda de premsa prèvia al duel contra el Getafe, el tècnic Míchel Sánchez va revelar que amb vista al transcendental duel contra el conjunt madrileny de demà a les 14 h podrà tornar a disposar de Toni Villa, que tenia unes molèsties al genoll que el van obligar a quedar-se a casa contra l’Athletic Club. El de Vallecas tindrà les baixes d’Ibra Kebé, Yan Couto, Yangel Herrera i Alexander Callens, tots per lesió. El central peruà és qui està més a prop de recuperar-se per complet, i el mateix Míchel reconeix que de cara a l’enfrontament contra l’Atlético a Montilivi (dilluns 13 de març a les 21 h), ja podria estar disponible.

Yan Couto es va lesionar en el matx contra el Barça i aquesta setmana ha iniciat la seva cinquena setmana de baixa, mentre que Yangel ha completat la tercera. A tots dos se’ls va estipular un període de baixa d’entre quatre i sis setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)