Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Guanyar el Getafe és fer un pas més”

Míchel Sánchez va valorar en la sala de premsa el duel que disputen els seus jugadors contra el Getafe, un partit important de cara al futur immediat de l’equip: “La victòria a San Mamés és un pas endavant però encara anem onzens i necessitem continuar guanyant. El matx contra el Getafe és molt important. Són un bon equip que fa coses bé, però no està en la millor posició i està molt necessitat. Tenen un entrenador que sap molt bé què fer i necessitem fer un altre bon partit ja que sinó no podrem guanyar.” El tècnic de Vallecas va evitar qualsevol excés d’eufòria en l’entorn i en els seus futbolistes: “Guanyar al Getafe és fer un pas més, res més. L’objectiu és donar la nostra millor versió sempre. No hem d’abaixar el llistó si venim de fer-ho bé. Hem treballat basant-nos en això perquè hi ha molta gent jove i no és fàcil assimilar el que passa al voltant. Necessito la millor versió de tots perquè si no és impossible guanyar.”

Míchel va mostrar respecte cap a la plantilla del Getafe tot i que els madrilenys són penúltims amb 22 punts: “Té bons davanters, defenses que guanyen duels i al mig del camp futbolistes com Arambarri, Milla, Aleñá...”, va dir l’entrenador d’un Girona que al Coliseum jugarà el seu partit 100è a la màxima categoria: “És una xifra molt bona. El club creix i fa passes endavant. M’agrada la forma en què l’entitat encara totes les situacions esportivament però també socialment.”

EL RIVAL

“El Getafe fa coses bé però no està en la millor posició i està molt necessitat”

100 PARTITS A 1A

“El club creix i m’agrada la forma que té per encarar totes les situacions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)