Girona

La primera alegria no es fa esperar

Girona 3 Getafe 1

GIRONA:Juan Carlos; Santi Bueno, David López, Juanpe; Yan Couto, Yangel, Aleix Garcia, Riquelme (Samu Saiz, 54’), Miguel (Javi Hernández, 69’); Taty (Terrats, 85’) i Stuani (Reinier, 69’).GETAFE:Soria; Iglesias, Djené, Mitrovic (Portu, 65’), Duarte, Angileri; Maksimovic (Seoane, 46’), Arambarri; Aleñá; Mayoral i Enes Ünal.GOLS:1-0 (42’) Stuani. 2-0 (47’) Duarte, en pròpia porteria. 3-0 (63’) Taty. 3-1 (73’) Enes Ünal.ÀRBITRE:Muñiz Ruiz (col·legi gallec).VAR:Cuadra Fernández (col·legi balear).T.G.:a Taty (33’) i Juanpe (81’), del Girona, i a Mitrovic (35’), Mayoral (46’), Djené (49’), Angileri (49’) i Aleñá (52’), del Getafe.T.V.:directa a Angileri (93’).PÚBLIC:10.460 espectadors a l’estadi de Montilivi.

Tot just en la segona jornada de lliga, en el retrobament de la màxima categoria a Montilivi, l’equip de Míchel ja va sumar els primers tres punts. Encara sense Oriol Romeu i altres peces importants i amb Arnau amb molèsties al peu, el Girona va superar 3-1 un Getafe sotmès per moments davant un conjunt gironí que ja va avisar que com a local mostraria sempre una versió bona i imposant el ritme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)