Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

Gazzaniga (90’)
atrevit
La confiança de Míchel en el porter argentí és absoluta. Va mostrar personalitat amb la sortida de pilota i va tenir pausa amb la línia de pressió d’Ünal i Munir. No va poder fer res en els tres gols, precedits d’errades defensives.
ARnau (45’)
desaparegut
El lateral dret de Premià de Dalt no va estar al nivell a què ens té acostumats. Portu i Munir li van guanyar moltes vegades la posició i els duels. No va estar còmode dins del camp ni en defensa ni en atac, on no se’l va veure gaire.
BUENO (90’)
erràtic
Seva va ser l’errada del gol matiner. No va ser contundent i Borja Mayoral ho va aprofitar per assistir el davanter turc. Va ser un cop dur per a l’equip i pel context del partit. Després d’aquesta acció, l’uruguaià va estar correcte.
JUANPE (45’)
insegur
Després de completar el seu millor partit a San Mamés, ahir el canari va patir de valent. No va estar fi amb la sortida de pilota i va jugar a un ritme molt baix. Sense transmetre seguretat, serà difícil que tingui minuts. Un clar assenyalat.
Javi hernández (90’)
innocent
Va disputar tots els minuts i, en moltes accions del joc, va poder trencar línies amb pilota. El matx, però, va estar marcat per unes mans comeses dins l’àrea d’una manera molt innocent. Va aguantar bé físicament tot el matx.
aleix (45’)
perdut
No va tenir el seu dia. Míchel el va canviar en el descans després d’una primera meitat on no va aparèixer ni amb pilota ni sense. Va perdre molts duels amb Munir, Portu i Ünal. El Girona va trobar a faltar un Aleix perdut en el joc.
oriol romeu(90’)
seriós
Va firmar una segona part bona, tot i que a la primera va perdre molts duels. En l’acció del primer gol, després de l’errada de Bueno, no arriba a temps per tallar la línia de passada a Ünal. Malgrat tot, va acabar bé el matx.
borja garcÍA (90’)
Controlat
El seu perfil no va ajudar a la reacció al primer temps. Va voler mantenir la pilota als peus en accions que requerien velocitat. No va tenir presència ni en les jugades ràpides d’atac, ni tampoc en les posicions de rematada final.
TSYGANKOV (90’)
desconnectat
L’ucraïnès va completar els primers noranta minuts i va mostrar aptituds com a interior. Quan va voler córrer al contracop, no va estar fi i es va trobar molt sol. Ha d’agafar soltesa amb la pilota i atrevir-se a finalitzar més accions.
CASTELLANOS (90’)
anàrquic
Quan el seu equip estava sense rumb, ell va intentar fer la guerra pel seu compte. No li van arribar pilotes en condicions i el joc directe dels gironins no va ajudar a fer-lo entrar en joc. Per segon partit consecutiu va veure porteria.
RIQUELmE (69’)
insistent
No serà perquè no ho va provar, però Damián Suárez i Maksimovic el van frenar sense problema. En la represa, va poder ser més vertical, però sense executar. En l’acció del primer gol, va ajudar a fer una ràpida transició.
Miguel (45’)
canvi
Va ser l’autor del segon gol, en pescar un refús a la frontal de l’àrea. Malgrat el gol, el madrileny no va estar fi en les accions de centrada
DAVID (45’)
correcte
Va millorar la línia defensiva amb els duels. No va deixar temps i espai a Ünal per definir. Va entrar per despertar el seu equip.
Valery (45’)
agressiu
El seu paper va ser de revulsiu i per evitar perdre duels. Va donar solidesa al davant
ReinieR (21’)
atabalat
Va entrar per aportar rematada i solidesa al mig del camp. Va oferir poca cosa.
Stuani (10’)
BALA
Era l’última bala per trobar l’empat i no va funcionar. L’uruguaià no va poder rematar.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)