Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“La responsabilitat és meva pel sistema”

Després de la derrota al Coliseum Alfonso Pérez, Míchel va centrar tota l’anàlisi en ell mateix, i és que el tècnic madrileny tenia claríssim quina lectura fer del partit. “La responsabilitat és meva perquè el sistema és cosa meva. Coneixent el potencial del Getafe, tenia la sensació que havíem de jugar amb tres centrals per igualar les bandes”, va resumir el tècnic, que va explicar per què no ho va fer des de l’inici: “És una cosa que tenia al cap, però vens de guanyar per 6-2 l’Almeria i per 2-3 a San Mamés i també tens la sensació que has de donar continuïtat, per no donar un missatge diferent a l’equip que venia en bona dinàmica.”

Sempre posant com a punt de partida la mala decisió del sistema, Míchel sí que va ser clar reconeixent que el seu equip es va veure superat en la primera part. “Havíem plantejat el partit per tenir molta pilota i dominar a partir d’aquí, però no ho hem aconseguit, sobretot en la primera part. Bàsicament perquè hem perdut tots els duels, contra un equip com el Getafe, que sabem que en guanya molts, i per això també veia l’opció de jugar amb tres centrals”, va analitzar el tècnic blanc-i-vermell, que va personalitzar: “Sobretot hem perdut duels a la banda dreta amb Arnau i Aleix, però són jugadors que aquesta no és la seva gran virtut.”

El tècnic, però, no creu que afecti a llarg termini: “La dificultat és màxima per a tots. No miro ni cap amunt ni cap avall, perquè nosaltres hem de ser humils i continuar treballant. No hem perdut una oportunitat de resoldre res perquè encara hem de sumar molt.”

TRIST

“Sentia que era un partit per jugar amb tres centrals però no ho hem fet”

TOCA REMAR

“No hem perdut una oportunitat de resoldre res perquè encara cal sumar molt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)