Girona

Ancelotti: “El Girona juga molt bé, però nosaltres venim en una bona dinàmica”

El tècnic italià del Madrid, Carlo Ancelotti, ha comparegut davant dels mitjans a la ciutat esportiva del Madrid a Valdebebas, per parlar de l’enfrontament de demà a Montilivi contra el Girona.

“El Girona és un equip que juga a un futbol molt bonic i molt organitzat amb pilota. A casa ho han fet molt bé, però per la nostra part també tenim una molt bona dinàmica de joc”, ha dit Ancelotti sobre el conjunt de Míchel.

Baixes confirmades

“Pel partit de demà tenim les baixes d’última hora de Benzema i Camavinga, els dos amb cops. Rodrygo no ha entrenat, però estarà disponible per jugar demà Les altres baixes seran Ceballos, per targetes i Alaba i Mendy que encara s’estan recuperant de les seves lesions”, ha explicat el tècnic blanc. A més a més, Ancelotti no descarta que Rodrygo pugui sortir a l’onze titular amb l’absència del davanter francès.

Sense parlar de rotacions

“Els jugadors que he dit no estarien tampoc disponible per la Champions, si demà juguéssim. No és qüestió de fer-los descansar sinó perquè es pugui recuperar. Afortunadament, són coses petites, però Camavinga després del partit contra el Celta li molestava el cop. Contra l’Almeria crec que estaran la resta recuperats. Alaba per la final de la Copa, crec que ja arribarà”, ha respost convençut Ancelotti. El tècnic italià ha acabat la roda de premsa valorant la possibilitat que Lunin, porter suplent del primer equip, tingui minuts d’aquí fins a final de temporada. Això no obstant, el tècnic del Madrid ha deixat entreveure que si el Courtois no té molèsties, no preveu cap canvi d’última hora a la porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)