Girona

Joel Roca i Ureña, condicionats

Dos dels jugadors que van arrencar la temporada amb el Girona i amb una situació molt similar a la de Ricard Artero són Joel Roca i Óscar Ureña. El filial a 3a divisió FEF quedava massa petit per als dos extrems, que sabien que tindrien complicat gaudir de gaires minuts al primer equip. Tot i això, com Artero, van decidir intentar-ho. En el cas de Joel Roca, durant tot el curs, mentre que Ureña va decidir sortir cedit al Cartagena en el mercat d’hivern per buscar més minuts de joc a 2a divisió A. Tant l’un com l’altre, però, s’han vist condicionats en aquest tram final de temporada per les lesions, que els han impedit jugar els minuts que haurien desitjat en un equip o l’altre.

En el cas de Joel Roca, després de disputar el partit amb el filial al camp del Peralada el 5 de març passat, el Girona va comunicar que tenia una lesió al tendó del bíceps femoral de la cama esquerra i va marcar un temps aproximat de baixa d’entre 4 i 6 setmanes. Des de llavors, però, l’extrem de 17 anys de Camprodon encara no ha pogut tornar a jugar ni un sol minut i continua amb el seu procés de recuperació. Per la seva banda, Ureña es va lesionar el 19 de març passat quan jugava amb el Cartagena al camp del Vila-real B i des de llavors tampoc ha tornat a jugar. De fet, el figuerenc va tenir permís del club per venir a fer el procés de recuperació a Girona sota la supervisió dels metges del club gironí i fins la setmana passada no es va entrenar amb normalitat amb el Cartagena, de manera que podria reaparèixer en la pròxima jornada a Saragossa. Aquests contratemps físics, lògicament, han condicionat força la progressió de Joel Roca i Ureña, que confien poder acabar el curs sobre la gespa per recuperar sensacions pensant en el curs que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)