Girona

Daley Blind, nou fitxatge del Girona fins al 2025

El Girona ha fet oficial la segona incorporació de la temporada després de Paulo Gazzaniga. Es tracte de Daley Blind defensa esquerrà de 33 anys que arriba lliure després de jugar un segon tram de temporada al Bayern de Munich. El futbolista firma amb el Girona per a les pròximes dues temporades i reforça així una posició que havia quedat debilitada amb la marxa de Javi Hernández. Anteriorment, el neerlandès havia passat per les files de l’Ajax en dues etapes -08-14 i 18-22- i entre mig havia jugat al Manchester United durant quatre temporades, 2014-18. També va estar un curs cedit al Gironingen durant la seva etapa al club d’Amsterdam.

Blind és un futbolista que pot jugar tant al lateral esquerra com a la posició de central on últimament se’l veu més present. El veterà defensa nascut a a capital dels Països Baixos ha disputat dos mundials amb la seva selecció i recentment ha arribat a la xifra dels cent partits com a internacional. Un fitxatge que aportarà experiència i solidesa a la defensa gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)