Girona

Pablo Torre també arribarà avui

Una de les contrapartides que rebrà el Girona pel traspàs d’Oriol Romeu al Barça és l’arribada en forma de cessió per una temporada, i sense cap opció de compra, de Pablo Torre. De fet, com va passar amb Romeu, el migcampista càntabre no es va entrenar ahir a la tarda a les ordres de Xavi pendent de l’oficialitat de l’acord, però sí que es va acostar a la ciutat esportiva per acomiadar-se dels seus companys abans de posar rumb cap a Girona, on se l’espera avui per incorporar-se de manera immediata a l’estada de la Vall d’en Bas.

A Montilivi Pablo Torre tindrà l’oportunitat de tenir els minuts que la temporada passada no va aconseguir al primer equip blaugrana, on va jugar només 338 minuts en totes les competicions repartits en tretze partits, quatre com a titular. El migcampista, de 20 anys, vol demostrar així que està preparat per jugar al màxim nivell i complir les expectatives que va aixecar al Racing de Santander el curs 2021/22, quan va ser l’estrella de l’equip en el camí cap a l’ascens a 2a divisió A amb deu gols. A priori, a les ordres de Míchel el càntabre hauria de tenir una oportunitat ideal per convertir-se en un jugador important del Girona, i és que en un equip que li agrada tenir la possessió a camp contrari ha de poder mostrar les seves grans virtuts: la visió de joc i l’arribada de segona línia.

De moment Pablo Torre serà l’únic jugador que arribarà cedit del Barça al Girona, però també continua sobre la taula l’opció d’incorporar Nico González. Els dos clubs veuen de bon ull l’acord, però el futbolista no ho acaba de tenir clar perquè té una proposta del Porto sobre la taula que li permetria jugar Champions, tot i tenir més difícil disposar de molts minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)