Girona

La primera presa de contacte, a Olot

Amistós. El Girona 2023/24 s’estrena al camp de l’Olot (19 h, Esport3) amb l’al·licient de les cares noves

Un mes i mig després el Girona tornarà a disputar un partit. Lògicament no tindrà res a veure amb aquella visita a l’Osasuna en què els gironins s’hi jugaven l’accés a la Conference League, perquè el d’avui serà el punt de partida de la nova temporada i el més normal és que la falta de rodatge i el desgast per la càrrega física dels entrenaments siguin els protagonistes. En qualsevol cas, el Girona de la temporada 2023/24 es deixarà veure per primera vegada i ho farà contra l’Olot (19 h, Esport3) –els socis olotins entren de franc i les entrades valen 15 euros– aprofitant l’estada d’aquesta setmana dels gironins al Training Center de Royalverd a la Vall d’en Bas. Serà el primer test per als dos equips i la diferència de qualitat i de rodatge fa preveure un partit assequible per als de Míchel Sánchez, tot i que en això de les pretemporades ja se sap que el que menys importa és el resultat.

El gran al·licient del partit serà, com és habitual, veure l’estrena de les cares noves amb la samarreta blanc-i-vermella. En aquest sentit Daley Blinc i Sávio Moreira són les dues novetats que ja s’entrenen fa dies amb l’equip i que avui poden tenir protagonisme. El gran interrogant és, precisament, quin encaix busca Míchel al jove extrem brasiler, ja que, tot i ser esquerrà, prefereix jugar a la banda dreta –com Tsygankov–, però ara mateix el seu perfil segurament és més necessari a l’altra banda. Els joves del filial també centraran bona part de l’atenció. Qui és complicat que tingui minuts és Pablo Torre, acabat de cedir pel Barça, que podria debutar dissabte en el duel contra l’Andorra.

L’Olot, amb reforç

L’Olot, que l’estiu passat es va enfrontar al Barça, prepara amb molta il·lusió el duel contra el Girona, tot i que aquesta temporada hi arriba curt de preparació. L’equip olotí va tancar la incorporació de Pablo Ufano, un davanter barceloní que arriba del filial del Numància. Ufano, de 22 anys, va debutar amb Dólera a segona B, a l’AE Prat. Es va formar al Cornellà, se’n va anar al Prat amb Dólera (2020/21), va fitxar pel filial de l’Hèrcules abans de tornar a l’AE Prat, i ha jugat l’última mitja temporada al Numància B, amb 15 partits i 2 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)