Girona

Romeu serà culer avui

Adeu. L’anunci del traspàs està pendent d’uns últims serrells

S’espera que l’anunci del fitxatge d’Oriol Romeu pel Barça sigui avui mateix. La idea en el club culer és que el d’Ulldecona s’entreni aquest matí a les ordres de Xavi Hernández i pugi a l’avió que també avui mateix portarà la plantilla blaugrana cap als Estats Units per dur-hi a terme la gira de pretemporada. De fet, el futbolista, que dilluns va passar la revisió mèdica, ahir va estar a la ciutat esportiva Joan Gamper, on ja va veure’s amb l’entrenador, que tindrà el recanvi que reclamava en la posició de Sergio Busquets després dels intents fallits per Martín Zubimendi (Real Sociedad), Joshua Kimmich (Bayern) i Marcelo Brozovic (Inter, traspassat a l’Al-Nassr). És clar, doncs, que la negociació, llarga i tediosa, entre l’entitat blaugrana i la blanc-i-vermella hauria de finalitzar de manera imminent.

Nico, fora de l’equació

En el Girona interessa Nico González, que no està clar que acabi quedant-se en el primer equip blaugrana. Tot i això, no hi ha opció que el migcampista que ha jugat aquest curs cedit al València entri en l’operació d’Oriol Romeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)