Girona

Un mes per tancar Dovbyk i l’anhelat pivot

Mercat. El Girona intensifica els contactes amb el Dnipro-1 per fitxar el davanter, que té molts números d’acabar arribant a Montilivi

A partir d’avui comença el compte enrere del mercat d’estiu, i és que el Girona té un mes per acabar de tancar les carpetes que manté obertes. Algunes són per resoldre la sortida d’alguns jugadors que, sobre el paper, no tindrien minuts amb Míchel –Manu Vallejo i Ibra Kebé, si està en condicions de jugar, serien els casos més clars–, però les més importants són en el capítol d’arribades. El tècnic de Vallecas ha deixat clar que voldria quatre peces més, dues al centre del camp i dues al davant, amb un davanter centre i un jugador amb un perfil que es pugui adaptar a la banda. De les quatre, dues són imprescindibles, i és que el Girona està obligat a reforçar la posició de pivot i la de davanter centre per cobrir les baixes d’Oriol Romeu i Taty Castellanos.

De totes aquestes operacions, n’hi ha una de la que se’n comença a treure l’entrellat, i és que en les últimes hores el Girona ha intensificat els contactes amb el Dnipro-1 per tancar el fitxatge d’Artem Dovbyk. El davanter ucraïnès, de 26 anys, arribaria a Montilivi per convertir-se en la principal referència ofensiva de l’equip gràcies a l’aval que li donen les xifres aconseguides amb el conjunt ucraïnès les últimes temporades. Sense anar més lluny, la temporada passada va marcar 24 gols en 30 partits de lliga i 5 més en els 7 partits de la Conference League que va disputar. Amb l’ofensiva que ha iniciat el Girona, l’arribada de Dovbyk a Montilivi sembla que és qüestió de temps. De fet, segons s’apunta des d’Ucraïna, els gironins estarien a prop de tancar un acord amb el Dnipro-1 per fer-se amb els seus serveis a canvi d’uns sis milions d’euros –segurament només per un 50 per cent dels drets de futbolista. De moment, Dovbyk jugarà avui contra el Panathinaikos el partit de l’eliminatòria prèvia de classificació per la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)