Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Tenim personalitat”

Després de l’empat contra el campió de la Serie A, el tècnic del Girona Míchel Sánchez estava satisfet de la feina que havien fet els seus homes. “Ha estat un bon partit contra un rival difícil”, va resumir el tècnic, que sobretot va voler destacar allò que més li agrada, que l’equip vulgui i pugui tenir la pilota: “Del partit d’avui, com a aspecte positiu em quedo amb la mentalitat col·lectiva que té l’equip amb pilota, i és que vol jugar i ser protagonista fins i tot contra un rival de màxima categoria com el Nàpols. Tenim personalitat per anar fins a camp rival amb la combinació i això és la clau.”

El tècnic de Vallecas, que sap que es troba davant la recta final de la pretemporada i que ja no hi ha gaire marge per corregir els errors abans de l’inici de la lliga, va destacar per sobre de tot l’“actitud i la intensitat” amb què està treballant el seu equip, assegurant que “entrenen molt bé i volen millorar cada dia”. Tot i això, Míchel sap que es trobarà amb reptes importants un cop comenci la lliga, però creu que el partit d’ahir pot ajudar a veure quins són els aspectes principals que els gironins han de millorar per poder afrontar la lliga amb les màximes garanties. “Durant la temporada ens anirem trobant amb detalls i petits errors que s’han de corregir, és el més normal. Per això no hi ha res millor que jugar contra un rival de l’entitat que té el Nàpols, perquè ens ensenya quins són els problemes que podem tenir durant la lliga”, va explicar Míchel, que va acabar fent una crida a l’afició pel partit de dissabte a Montilivi contra la Lazio en la 46a edició del Trofeu Costa Brava.

Un equip així ens ensenya quins són els problemes que podem tenir durant la temporada
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Em quedo amb la mentalitat amb pilota. L’equip vol jugar i ser protagonista fins i tot contra un rival de màxim nivell

Miguel, i no Arnau, balla entre el lateral i el pivot

Des de ben entrada la temporada passada, sempre que el Girona vol tenir el control de la pilota un dels dos laterals s’incrusta entre els pivots per generar espais i superioritat numèrica. Normalment, l’encarregat de fer aquesta funció va ser sempre Arnau Martínez, jugant de lateral en tasques defensives i de pivot en la sortida de pilota. Ahir, però, i tal com va passar en la primera part del partit de dissabte al camp del Blackburn Rovers quan els dos van coincidir sobre la gespa i en alguna ocasió puntual el curs passat, qui va abandonar la posició de lateral per buscar el centre del camp va ser Miguel. Caldrà veure quin és el moviment que Míchel acaba fent durant el curs, però el que és segur és que tindrà més opcions. Fins i tot, amb Blind fent de central i avançant-se, cosa que també es va arribar a veure en la segona part del duel de dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)