Girona

El gol, també un monopoli de Stuani

Quan es diu que Stuani és una llegenda viva del Girona, es diu amb la certesa del que transmet i el que ha aconseguit amb el club gironí, però també per les dades que acumula des que hi va aterrar l’estiu del 2017 procedent del Middlesbrough anglès. El davanter uruguaià és el futbolista que més partits ha jugat en la història del Girona a primera però, també, i amb una diferència abismal amb el seu perseguidor, és qui més gols hi ha fet, amb 49, més del doble que Portu (20), el segon de la llista.

El curs passat, Stuani va marcar nou dianes, una xifra gens menyspreable tenint en compte que tenia un rol secundari en els esquemes de Míchel Sánchez, i que el màxim golejador de l’equip i peça titular a l’atac, Taty Castellanos, en va sumar tretze comptant-hi els quatre en un sol partit contra el Madrid. El de Tala es va quedar lluny de les 21 i les 19 dianes dels dos primers cursos a primera, uns números brutals.

En les tres temporades senceres, més la primera jornada de la campanya actual, el club de Montilivi ha vist com uns trenta jugadors diferents cantaven gol amb la seva samarreta. A més de Stuani, Portu i el Taty, crida l’atenció que el quart màxim golejador sigui el central Juanpe, que en el seu primer any a primera amb el Girona el curs 2017/18, en va fer cinc i la temporada passada, un més en la victòria al Sánchez Pizjuán, a Sevilla (0-2).

ELS MÀXIMS GOLEJADORS A 1A

1. Cristhian Stuani 49
2. Cristian Portugués ‘Portu’ 20
3. Taty Castellanos 13
4. Juanpe Ramírez 6
5. Rodrigo Riquelme 4
6. Borja García 4
7. Aleix Garcia 4
8. Michael Olunga, Viktor Tsygankov, David López, Iván Martín i Arnau Martínez 3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)