Girona

El Girona-Getafe, a les 19h, i el matx contra Las Palmas, el 3 de setembre (14h)

La Liga acaba d’anunciar que a conseqüència de la previsió d’altes temperatures de cara al diumenge a la tarda, l’horari del partit que jugarà el Girona a Montilivi contra el Getafe s’endarrerirà una hora i mitja. El duel, fixat en un primer moment a les 17:30h, finalment es disputarà a les 19h (DAZN).

El conjunt gironí s’estrenarà davant de la seva afició en una hora més còmode i ja amb la caiguda del sol, tot i que els aficionats blanc-i-vermells no estaran exempts d’armar-se de coratge i suportar les altes temperatures que hi haurà igualment en aquelles hores del vespre.

Canvi de dia, no d’hora

LaLiga també ha modificar també l’horari que va publicar en el seu dia del matx entre el Girona i Las Palmas que s’havia de jugar el dissabte 2 de setembre a les 14h. Incomprensiblement, l’ens organitzatiu ha mogut de dia el partit, per diumenge 3 de setembre, però no pas l’hora (a les 14h), que era el principal motiu de queixa de tots els aficionats blanc-i-vermells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)