Girona

Manu Vallejo, cedit a Saragossa

El Girona ha comunicat que Manu Vallejo sortirà cedit al Saragossa fins al final de temporada. En l’acord, els aragonesos es faran càrrec de bona part de la fitxa del futbolista andalús. Vallejo va aterrar l’estiu passat i ja acumula la segona cessió lluny de Montilivi.

Vallejo ha completat una bona pretemporada on ha marcat dos gols i ha tingut minuts de qualitat. L’andalús només ha jugat 7 partits en competició oficial -tots al curs passat- i encara no ha anotat cap gol. Amb aquest moviment, Míchel deixa ben clar que no té confiança amb el futbolista i que, una vegada més, haurà de buscar minuts en una categoria inferior. El curs anterior va sortir en préstec al mercat d’hivern a l’Oviedo, on va jugar 16 partits i va marcar 4 dianes.

La direcció esportiva del Girona busca tancar acords imminents per reforçar les posicions d’atac que encara es pot quedar més debilitada amb la probable sortida de Cristhian Stuani cap a l’Abha de la lliga d’Aràbia Saudita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)