Girona

El Girona rebutja l’actitud de Rubiales un cop se sap que dimitirà

El Girona ha emès un comunicat aquesta nit denunciant els actes i l’actitud mostrada per Luis Rubiales en la celebració del títol del mundial aconseguit per la selecció espanyola femenina, en què el president de la Federació Espanyola de Futbol va forçar Jenni Hermoso a fer-li un petó. La condemna, però, arriba un cop ja s’ha fet pública la intenció de Luis Rubiales de presentar demà la seva dimissió en el transcurs de l’assemblea de la federació espanyola convocada per demà.

El comunicat

Pel que fa a l’assemblea de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) programada per demà, en la qual el Girona FC no participarà en no ser membre actiu actualment, el Club vol expressar la seva posició respecte a dos punts fonamentals:

En primer lloc, el Girona FC vol manifestar el seu rebuig categòric als actes i actituds protagonitzats pel president de la RFEF, Luis Rubiales, durant la Final del Mundial Femení. Considerem que el seu comportament no s’ajusta als valors de respecte, igualtat i diversitat que han d’imperar al futbol ia la societat en general. Creiem fermament en la importància de liderar amb l’exemple i en promoure un ambient on totes les persones, independentment del seu gènere, siguin tractades amb el respecte i la dignitat que mereixen.

En segon lloc, el Girona FC vol posar èmfasi en el seu compromís amb la tolerància zero davant de qualsevol manifestació de masclisme o que atempti contra la llibertat de les persones. Com a entitat esportiva, ens posicionem en contra de qualsevol forma de discriminació i estem decidits a contribuir activament a l’eradicació d’aquest tipus d’actituds i comportaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)