Girona

Almena, renovat

Futur. L’extrem, que ha estat en dinàmica del primer equip durant l’estiu, continuarà lligat fins al 2026

El Girona va lligar l’extrem de 19 anys nascut a l’Hospitalet Iker Almena fins al juny del 2026. El futbolista va militar la darrera temporada en el juvenil A de Sergi Mora, en què va ser el màxim golejador amb 10 dianes, i en el Girona B d’Axel Vizuete, en la fase final del curs. Durant aquesta pretemporada amb el conjunt de Míchel, Almena ha estat una de les grans sensacions en els jugadors amb fitxa del filial.

El davanter ha disputat 252 minuts en sis parits de preparació dels gironins aquest estiu, també ha vist la recompensa sent, juntament amb Selvi, un futbolista habitual en les convocatòries de les primeres quatre jornades de lliga. Malgrat tot, Almena encara no ha debutat en un partit oficial ni en el primer equip ni en el futbol professional.

Aposta de futur

Serà la segona temporada del jove jugador en el Girona després que hi aterrés l’estiu passat provinent del CF Can Vidalet juvenil. Amb aquest moviment, el Girona s’assegura la continuïtat i llança un missatge d’optimisme als joves futbolistes de l’Acadèmia que somien arribar al primer equip. Primer va ser Jastin García, que durant el mes d’agost va ampliar la seva vinculació amb el club fins al juny del 2027. Albert Síria, director del futbol formatiu de la base del club, ha sigut una figura important per captar talent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)