L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
segur
En la primera part, les poques arribades del Granada les va refusar transmetent seguretat, un tret indispensable en un porter. En la segona part va ser quan més feina va tenir, però Gazzaniga poc va poder fer en l’1-3 i el 2-3.
Yan Couto (90’)
excel·lent
Es va mostrar expeditiu en defensa, faceta en la qual ha millorat molt, i en atac va intentar ser profund tot i que els atacs de l’equip arribaven la majoria per l’esquerra. Ho va fer gairebé tot bé i va acabar fent el 2-4 de la tranquil·litat.
Eric Garcia ((90’)
nerviós
Se’l va veure un pèl erràtic en alguna acció i ni veient el joc de l’equip i l’avantatge en el marcador va guanyar prou duels contra els adversaris. Necessita hores de vol per ser un jugador important i entendre el joc.
Blind (89’)
Tot i que la millor ocasió del Granada en el primer temps va arribar d’una centrada a la seva esquena, va tornar a mostrar un bon nivell amb pilota i també en les cobertures o sortides al tall. Va acabar fos i l’equip ho va notar.
Miguel G. (90’)
carriler
Tot i que Savinho li impedia ser profund com volia i li agrada –hi havia motius de pes per l’estat de forma del brasiler–, també va intentar associar-se amb els companys i ser protagonista en el joc ofensiu. En defensa va estar prou bé.
David lópez (90’)
híbrid
Amb possessió de pilota feia de tercer central o home lliure per iniciar el joc amb Eric i Blind oberts a bandes. En defensa, David López ajudava Aleix Garcia i Iván Martín en les funcions de pivot fent totes les coses molt bé.
Aleix Garcia (90’)
ascendent
Semblava que era el jugador més irregular de l’equip en la primera part, però de sobte va excel·lir. Va recuperar la pilota en la pressió a Melendo en l’inici del 0-2 i va servir al segon pal a Dovbyk en la jugada que va acabar en 0-3.
Tsygankov (68’)
intermitent
Gairebé en la primera pilota que va tocar va fer un xutàs des de la frontal que va treure les teranyines de la porteria. L’ucraïnès és vital en el joc tot i que no va ser dels qui van participar més. Va fer un bon partit en línies generals.
Iván Martín (71’)
ofensiu
Amb David López cobrint-li les espatlles juntament amb Aleix Garcia, el basc va poder fer un pas endavant per tenir protagonisme en la zona de tres quarts. Va ser clau a l’hora d’aportar equilibri en la pressió alta de l’equip.
Savinho (89’)
brillant
El brasiler va ser protagonista i molts dels atacs del Girona van començar per l’esquerra. Sempre va exigir als defensors i va assistir en el 0-1 Tsygankov. El brasiler no en va tenir prou i va fer el 0-2 amb un xutàs des de la frontal.
dovbyk (71’)
protagonista
No va rebutjar el fet de participar en el joc d’esquena a porteria i oferint una opció als companys. En el joc d’estratègia l’equip el va buscar i va ser clau en el 0-3 per canviar la pilota de pal i donar el gol fet a David López.
Portu (22’)
guerrer
Va ser clau en la pressió en el tram final del partit per tal d’incomodar el rival en la sortida de pilota quan més intentava atacar.
Stuani (19’)
erràtic
En va tenir dues de molt clares per fer el seu gol, però no va estar prou encertat en dos un contra un que no sol fallar.
Yangel (19’)
ovacionat
Va tornar on més ha meravellat fins ara, l’afició ho va recordar i el va aplaudir.
Valery (1’)
inèdit
No va tocar cap pilota i el bloc baix dels últims minuts no li va permetre brillar.
Juanpe (1’)
expeditiu
Va ocupar el lloc de Blind per blindar l’equip en el joc aeri i va complir molt bé.