Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ha estat la nostra millor primera part”

Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació content i satisfet de la feina del seu equip després de la victòria contra el Granada. Pel madrileny, el triomf va deixar grans moments del seu equip en el primer temps, però també ombres en el segon i aspectes a millorar: “Per a mi ha estat una de les millors, o la millor, primera part des que soc aquí. Hem pogut ser verticals, hem frenat el doble mitjapunta seu i hem crescut amb la pilota. En la segona part no hem pogut fer això, però l’equip ha treballat molt bé aquests primers 45 minuts. Ha estat sens dubte més mèrit nostre que demèrit del rival”, deia el tècnic madrileny, que afegia: “Sense el 2-4 hauríem patit en els instants finals, segur. Així és la primera divisió. Vas 0-3 al descans, et veus superior, i quan baixes el pistó el rival et pot fer mal. Sabíem que el Granada sap fer gols i mereix més del que té, però ja en els primers minuts de la represa he intuït que no havíem sortit bé al partit.”

Míchel va voler mantenir els peus a terra tot i el gran moment dels seus jugadors i el 13 de 15 sumat en l’inici de lliga: “La gent mereix estar contenta i eufòrica, però nosaltres hem de continuar treballant i picant pedra. Sempre dic que les dinàmiques són de 10-15 jornades, però tot el que puguem sumar, millor. Les sensacions van per damunt dels resultats i, de moment, ho estem fent bé”, va dir l’entrenador, que argumentava els tres canvis en l’onze inicial: “Sempre ens fixem en com juga el rival i com fer-li mal, i com que tenim una gran plantilla podem fer diferents coses segons ens convingui.”

LA PRIMERA PART

“Hem estat verticals, hem frenat bé el rival i hem crescut amb la pilota”

LA TACA

“Vas 0-3 al descans, et veus superior, i quan baixes el pistó el rival et fa mal”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)