Girona

Míchel: “No em miraré el clàssic com si fossin rivals directes”

El tècnic del Girona ha dit que recupera Tsygankov per rebre demà el Celta a Montilivi (21h)

El Girona rep demà el Celta a Montilivi (21h) en el segon partit consecutiu a casa, en què tindrà l’oportunitat d’assaltar el lideratge a l’espera del clàssic de dissabte entre el Barça i el Madrid.

Les baixes

“Tornen a l’equip Bernardo i Viktor Tsygankov. Han entrenat amb noormalitat i poden jugar. Hi ha halgun jugador amb molèsties del partit contra l’Almeria i decidirem demà. Borja García, Toni Villa, Juan Carlos, Jastin, Artero i Joel Roca continuen de baixa. La resta estan bé”.

El pes d’un nou triomf

“El més important és guanyar per continuar acostant-nos al repte d’aconseguir com abans millor el primer objectiu. Tindríem 28 punts en onze jornades, que seria una xifra molt bona. És el principal objectiu. És veritat que podem guanyar dos partits consecutius a casa, cosa que no hem fet mai, però no és un objectiu. I prefereixo arribar el més aviat possible al primer objectiu que el lideratge”.

El Celta

“Rafa Benítez és un gran entrenador. L’altra dia em van passar una dada que diu que si els pals que han fet haguèssin estat gols estarien a Europa. És l’equip que genera més ocasions fora de casa. És un equipàs. A dalt tenen gent ràpida i amb qualitat. Iago Aspas és diferencial amb pilota i Larsen molt bo buscant la profunditat. No tenen els resultats que han merescut i per mi és un equip molt perillós. És veritat que la seva pressió no és molt alta, si més no de moment, però en la defensa d’espais és un equip molt ben treballat tàcticament, perquè és un entrenador top en aquest sentit. Jo no miro la classificació, sinó què fa el rival i el Celta fa moltes coses bé. És veritat que nosaltres també i ens hem de mirar a nosaltres i mostrar el nivell que tenim ara mateix. És un equip bonic per jugar davant la nostra afició, que sé que està molt contenta, però no serà un camí fàcil. Al contrari. És un partit molt difícil.”

“Per mi el Celta ha fet grans partits. Contra l’Atlético no mereix perdre fins a l’expulsió. Era millor en la primera mitja hora. Jo he de veure això i és el que he fet. No miro la classificació. Quan tinc un rival només miro les característiques i el que em transmet el seu entrenador.”

El millor i el pitjor

“Penso que l’equip té una mentalitat molt bona. Davant de qualsevol rival l’equip ha fet el partit que nosaltres volíem, mirant a la cara al rival. Per mi això és molt important. Millorar sempre es pot fer en tots els aspectes del joc, perquè hem rebut gols, en transició podem fer les coses millor, en atac podem tenir més control... Sempre hem de millorar. Per mi el més important és que l’equip continuï en la mateixa mentalitat al dia a dia.”

La clau

“Ha fet set gols en joc dinàmic i cinc han sigut en les transicions. És un equip que quan Aspas agafa la pilota és capaç de donar situacions de gol als companys. Bamba sense pilota és top. Mingueza està molt bé al carril. És un equip molt bo que té menys punts del que es mereix. La clau és que nosaltres siguem capaços d’agafar la pilota i en la pressió després de pèrdua ser capaços de controlar aquesta situació.”

El clàssic

“Barça i Madrid no són rivals directes. Hem de mirar el Celta i després mirar el clàssic com un espectacle molt bo per gaudir tranquil·lament després de guanyar, si és possible. No em miro el partit com rivals nostres.”

Opcions de lideratge

“Em diu que l’equip està molt bé. Jo miro l’entrenament, que l’equip entrena perfectament i que tothom vol jugar. Per mi és el millor i espero arribar al primer objectiu abans del que pensava. Després som capaços de donar a l’equip altres objectius més ambiciosos. Amb 25 punts no arribem a res, per això hem de continuar fent punts.”

Gazzaniga

“Tenim tres grans porters i estic molt content amb els tres. Gazzaniga ara està jugant i està molt bé. Estic molt content amb ell, però amb els altres també, perquè Juan Carlos i Fuidias entrenen cada dia de manera espectacular. La millora de Gazzaniga és possible gràcies a ells.”

David López

“Ja vaig dir després del partit que vaig parlar amb l’àrbitre. El tema està tancat. Nosaltres ja hem fet el millor perquè el tema quedi tancat. Espero que continuï així.”

L’inici contra l’Almeria com a toc d’atenció

“L’altre dia vam començar molt bé amb pilota. És veritat que el primer gol la posició defensiva era bona, però la intensitat no i estàvem una mica distrets. L’equip va començar bé amb la nostra manera de fer les coses. Jo tenia la sensació que el 0-1 no era perquè l’equip no tingués intensitat. Tenia la sensació que estàvem bé i no tenia dubtes que podíem capgirar el resultat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)